Új párja nemcsak az énekesnő magánéletében, de a karrierjében is fontos szerepet tölt be.

Zsédenyi Adrienn és egykori férje, Dr.Takács Szabolcs közel 20 év után döntöttek a válás mellett. A megrázó hírt 2020 nyarán közölték a nyilvánossággal. Bár a csalódást egy ilyen esetben nehéz feldolgozni a páros között a barátság megmaradt, ugyanis közös fiúk, a 15 éves Nimród egy életre összeköti őket.

Az énekesnőre azonban a Blikk értesülései szerint újra rátalált a szerelem, ugyanis több mint egy éve egy szakmabeli férfival alkot egy párt. Új társa Moldvai Márk, aki négy éve zenei producerként dolgozik Zsédával.

A férfit a rajongók a Kontroll című film zenéjét készítő Neo zenekar alapító tagjaként ismerhettek meg. Moldvai az utóbbi időben inkább zeneszerzőként, zenei producerként és hangmérnökként tevékenykedik Zséda dalain, állítólag a Kökény Attilával közös duett is az ő ötlete volt.

Évek óta együtt dolgoznak, már tíz évvel ezelőtt is készítettek közös dalt. De az utóbbi években sokkal szorosabbra fűzték a szakmai kapcsolatukat, így amikor Zséda élete legnehezebb időszakát élte, Márk ott volt mellette.

A szakmai kapcsolatból aztán előbb barátság, majd idővel szerelem lett. Több mint egy éve társai már egymásnak és ugyan eleinte nagyon óvatosak voltak, egy ideje már nyitottabban állnak a külvilág felé is, meg-meg jelennek közösen eseményeken” – árulta el a lapnak egy ismerős, akinek információját erősíti az is, hogy Zséda és új kedvese a múlt hét végi TNT-koncerten is együtt jelentek meg.

(Borítókép: Zsédenyi Adrienn. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)