A hét első hírösszefoglalójában még: Horváth Gréta kitáltalt az Ázsia Expresszről, Galambos Lajos ingatlanhirdetésében nem tudták megadni a ház energiafogyasztására vonatkozó adatokat.

Nagy Melanie

G.w.M. exfelesége, Nagy Melanie élete egyik legnehezebb évén van túl: 2021 végén villámcsapásként hullott szét a családja, amikor a rapper viszonyba kezdett Kulcsár Edinával, majd hátrahagyta nejét és két gyermekét. A sminkesként dolgozó édesanyának egyedül kellett megteremtenie az anyagi biztonságot, ám egy év távlatában úgy látja, a kemény munka meghozta a gyümölcsét, és végre kezd rátalálni a saját útjára.

„Jól vagyok, haladnak a dolgaim. Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat” – utalt a Borsnak egy hamarosan megnyíló saját szépségszalonra, valamint egy közelgő televíziós műsorra Nagy Melanie, aki nemcsak az egyik szakembere, de a házigazdája is lesz a már készülő show-nak.

„A Tükröm, tükröm egy átalakítós műsor lesz, melyben hétről-hétre segítünk a hölgyeknek abban, hogy megtaláljuk a stílusuknak és a koruknak megfelelő megjelenést. Egy komplett szépségcsapat áll majd a jelentkezők rendelkezésére, van fodrászunk, stylistunk, a barátnőm, Lakatos Vivien varázsol gyönyörű szempillát a lányoknak, én pedig a sminkjükről gondoskodom a műsorvezetés mellett. A műsor egyébként egy fontos üzenetet is hordoz, mégpedig azt, hogy a kevesebb néha több. Manapság sokan idősebbeknek látszanak a koruknál, küzdenek azzal, hogy megtalálják a számukra megfelelő stílust. Mi ebben szeretnénk főként segíteni. Megmutatni, hogy a természetesség is gyönyörű, nem kell túlzásokba esni ahhoz, hogy valaki szépnek érezze magát. Mi az eleganciát és a letisztultságot fogjuk képviselni a csapatunkkal, akik nem mellesleg a szalonunk alkalmazottjai” – fejtette ki a kétgyermekes édesanya, aki csapatával várhatóan egy anyaotthont is meglátogat majd, ugyanis fontosnak tartja, hogy olyanok is lehetőséghez jussanak, akiknek a mindennapi életben nem adatik meg, hogy eljussanak egy szépségszalonba. A műsor első adása a tervek szerint május végén kerül képernyőre.

„Nem volt egyszerű döntés, hogy milyen irányba haladjak tovább. [...] Nekem a legfontosabb az volt, hogy a munkám annyi szabadságot biztosítson, hogy a gyermekeimmel minél több minőségi időt tölthessek. Ezt pedig azzal tudtam megadni magamnak, hogy a saját lábamra álltam, nem függök senkitől. Ha a közigazgatásban dolgoznék, erre nem lenne lehetőségem, viszont a saját szépségszalonomban be tudom osztani az időmet, ahogy a forgatások alatt is” – árulta el Nagy Melanie, utalva arra, hogy bár nemzetközi kapcsolatokból diplomázott nukleáris fegyverkezés szakirányon, a végzettségével járó munka rengeteg időt venne el a gyerekeitől.

Az idő sürget minket, a nyomás és a felelősség nagy a szülők vállán. 

Horváth Gréta

Őszintén mesélt az Ázsia Expressz című műsorban történtekről Horváth Gréta, aki korábbi szerelmével, Meggyes Dáviddal szerepelt a kalandshow második évadában. A páros az első helyen végzett, ugyanakkor többeknek feltűnt, hogy az influenszer teljesen másképpen viselkedett a műsorban, mint egyébként. Az egyik követője a minap rá is kérdezett Horváthnál: megbánta-e, hogy elvállalta a műsorban való szereplést – szúrta ki a Bors.

„Az egy műsor! Szereplő vagy. 

Engedjétek meg nekem azt, hogy most őszintén leírjam nektek: képzeljétek el, tudok számolni! Soha nem kérnék a páromtól olyat, hogy ásson el bármimet. Bár hagytam volna ott, és akkor nem lovagolnak ezen. De, tudjátok, én még ott is képes voltam magam után 'eltakarítani', másoknak a kutyájuk után sem sikerül a civilizáció közepén” – utalt arra az esetre, amikor a szabad ég alatt töltötték az éjszakát. „Szorozni és osztani is tökéletesen tudok! Az, hogy játszottam a hülyét, még nem jelenti azt, hogy az is vagyok! Sőt! – szögezte le. 

Galambos Lajos

Galambos Lajost tavaly decemberben ítélte 3 év hat hónap börtönbüntetésre a másodfokú bíróság az ellene felhozott víz-, gáz- és áramlopási vádak következtében. Eredetileg februárban kellett volna rácsok mögé vonulnia, ám egészségügyi okokra hivatkozva halasztást kért. A kérvényét a bíróság elutasította, így a trombitás az Alkotmánybírósághoz fordult, ahonnan még nem érkezett válasz. Ennek ellenére április végén Galambos bevonult a börtönbe, Kecskemét helyett Baracskán kellett jelentkeznie.

Mint azt korábban a Velvet is megírta, a muzsikus kénytelen volt meghirdetni szeretett, Boldogasszonypusztán álló birtokát, ám a vevők egyelőre nem tolonganak: az ingatlan ára ugyanis 13 millió euró, vagyis 4 milliárd 954 millió forint.

A 920 négyzetméter alapterületű, 33 szobás kúria a legnagyobb hazai ingatlanközvetítő oldalára is felkerült, ám ironikus módon az ingatlanosok nem tudták megadni az átlagos víz-, gáz- és áramfogyasztás forintosított mértékét. Mint ismert, Galambos Lajos sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy a nullás, vagy minimális fogyasztást rögzítő mérőórái a valós adatokat tartalmazták, jelenleg ezért ül börtönben – mutat rá a Bors.

Harsányi Levente

Újra rátalált a szerelem Harsányi Leventére. Az 53 éves rádiós műsorvezető 2017 őszén vált el gyermekei édesanyjától, majd nem sokkal később lett egy kétéves kapcsolata, amely 2020 elején ért véget. Három hónappal ezelőtt talált rá újra a szereleme egy jóval fiatalabb hölgy, Lara személyében, akit mostanra a gyermekeinek, a 14 éves Nándornak és a 8 éves Lillának is bemutatott.

Első látásra szerelem volt

– kezdte a Blikknek Harsányi.

„Egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkoztunk. Utána felvettem a kapcsolatot Larával, majd két hétig beszélgettünk, mire sor került az első randevúra. Ahogy egyre jobban megismerem, úgy derült ki, hogy egyre több mindent szeretek benne. Imádom, ahogy alszik, ahogy néz, ahogy gondolkodik. Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy keresem benne a hibát, de nem találom. Valóban olyan ez most, mint egy tündérmese vagy egy hollywoodi film“ – áradozott a műsorvezető, aki nem szeretné elsietni a dolgokat. Egyelőre csak élvezi a szerelmével eltöltött időt.

„Három hónap után még nem gondolunk nagyon előre, azt azonban mindketten érezzük, hogy hiányzunk egymásnak, amikor nem vagyunk kettesben. Voltunk már közösen több programon is, és utaztunk is el már kettesben, de valószínűleg a nyáron is megyünk majd egy hosszabb útra. Egyikünk sem az kifejezetten tervezgetős típus, ezért nem is szoktunk leülni és előre kigondolni, hogy egy hónap vagy év múlva mi lesz. De bármi is lesz, azt közösen csináljuk. Már túl vagyunk a nagy családi bemutatkozásokon, és Lara hosszú idő óta az első nő, akit bemutattam a gyerekeimnek. Nagy az egyetértés közöttük, és biztos vagyok benne, ez így is marad” – mondta Harsányi Levente.

(Borítókép: Harsányi Levente és Nagy Melanie. Fotó: )