Hírösszefoglalónkban még: Andrei Mangra új életet kezd egy táncos csapattal Floridában, Harsányi Levente elárulta hogyan ismerkedett meg kedvesével.

Andrei Mangra

Andrei Mangra Floridában kezd új életet a Burn The Floor tánccsapattal. A Dancing with the Stars sikeres táncosa négy hónapot várt a vízumra, ami miatt kis híján lecsúszott az amerikai álomról.

„Az első pár hétben Amerikában lépünk fel, majd Japánban, Ausztráliában, a nyár nagy részét pedig Európában töltjük” – árulta el a Story magazinnak Andrei Mangra.

Szabó Ádám

A zenész és kedvese, Farkas Jennifer nemrég bejelentette, hogy az ősszel jött hirtelen lánykérés után idén nyáron összekötik az életüket. A kapcsolatuk rendkívül gyorsan halad, hiszen alig néhány hónapja vannak együtt. A rosszalló megjegyzésekre a harmonikás és mennyasszonya a TV2 Tények Plusz műsorában reagált.

„Tényleg, ha már így révbe értünk mindketten és egymás mellett ennyire boldogok vagyunk, akkor miért ne csinálnánk most? 

Nincs értelme várni semmire, az élet is rövid, mi meg egyszerűen nem akarjuk húzni egymás idegeit”

– nyilatkozta Szabó.

Galambos Lajos

Mint azt a Velvet is megírta, Galambos Lajost gáz-, áram- és vízlopásért ítélték 3 év 6 hónapos börtönbüntetésre, azonban a bevonulása előtt kérvényezvt a házi őrizetbe vételét egészségügyi állapotára hivatkozva. Végül múlt héten rácsok mögé került, ám azóta az állapota sokat romlott. Az ügyvédje szerint van ok aggodalomra, a trombitaművészt ugyanis a berettyóújfalui börtönkórházba szállították kivizsgálásra. Galambos nem eszik, így egyre aggasztóbb az egészségügyi helyzete. 

„Lajcsit valóban átszállították Baracskáról egy börtönkórházba, ami Berettyóújfalun van. Egy nagyon modern és jól felszerelt kórházról van szó, ahol kivizsgálások várnak az ügyfelemre. Sajnos azt kell mondjam, hogy van ok az aggodalomra. Lajcsi alig eszik, amióta bent van és ez nagyban ront az általános fizikai állapotán” – mondta dr. Csontos Zsolt a Ripostnak.

Harsányi Levente 

Velvet is megírta, hogy a műsorvezető szívét a nála 20 évvel fiatalabb édesanya, az 53 esztendős Obersovszky Lara rabolta el 3 hónappal ezelőtt. Megismerkedésük nem mindennapi történetéről a Story magazinnak beszélt a páros.

„Mindketten egy barátunkhoz voltunk hivatalosak. Lestrapáltan, kedvtelenül érkeztem meg az összejövetelre, ráadásul a házhoz menet még el is estem a jeges úton, de végül egészen Lara karjaiba csúsztam. Így kezdődött a mi történetünk” – szúrta ki az nlc.hu Harsányi Levente történetét, aki mindent megtett az este folyamán, hogy felhívja magára Lara figyelmét. Másnap rá is írt, két héttel később pedig már az első randit is megejtették.

(Borítókép: Galambos Lajos és Szabó Ádám. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)