A zenész a jövőbeli terveiről is mesélt a műsorvezetőnek.

Galambos Lajos korábban egészségügyi állapotára hivatkozva nem vett részt a tárgyaláson, amelyen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték víz, gáz és áram lopása miatt. A trombitás halasztást kért a bíróságtól, de annak elutasítása után április 26-án végül bevonult büntetése letöltésére. Galambos jelenleg a baracskai büntetés-végrehajtási intézet gyengélkedőjén fekszik.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Gáspár Evelin műsorvezetőnek állt. A fiatal lányt a Zenebutik napi kívánságműsorában láthatjuk és a zenész bebörtönzése előtt készített egy exkluzív interjút Galambos Lajossal.

A trombitás többek közt azt is elárulta, hogy magánügyi problémái ellenére nagyon örül annak, hogy szilveszterkor egy Dáridó különkiadással kedveskedhetett a nézőknek. Galambos igen büszke arra, hogy számos előadónak nyújtott segítséget a pályája elején, mint például a műsorvezető édesapjának, Gáspár Győzőnek is.

 Galambos azt is elmondta, hogy a zenélés mellett előszeretettel járja a természetet. A kirándulás ugyanis olyannyira kikapcsolja a zenészt és feltölti lelkiekben, mint semmi más. Egy alkalommal még egy zarándokútra is elment, amit bár nem tudott teljes egészében teljesíteni, ugyanis baleset érte lábán a túra teljesítése közben, de feltett célja, hogy egyszer visszamenjen és teljesítse a távot.

(Borítókép: Gáspár Evelin/ Galambos Lajos. Fotó: TV2/Index, Bodnár Patrícia)