Shakira nemrég szakított Gerard Piqué labdarúgóval, de Tom Cruise magánélete is hagy némi kivetnivalót maga után.

Az énekesnő és a színész egyaránt jelen volt a Formula-1-es Miami Nagydíjon. Sőt, szinte egész idő alatt egymás társaságát élvezték, amit több alkalommal is lencsevégre kaptak a kíváncsiskodó fotósok. Természetesen rögtön szárnyra keltek a pletykák, miszerint a két világsztár között több lehet, mint barátság. 

Elméleti akadálya valóban nem lenne a románcnak, ugyanis Shakira nemrég vált el a Barcelona korábbi focistájától, Gerard Piquétől, miután kiderült, hogy a játékos megcsalta őt. Tom Cruise magánéletéről hosszú-hosszú novellákat lehetne írni, ugyanis a remek színész gyakran kerül a címlapokra viharos nőügyei, illetve családi élete miatt. A hírek szerint például egyáltalán nem tartja a kapcsolatot 17 éves lányával, aki Katie Holmes színésznővel való házasságából született. A párkapcsolatai pedig több ízben a a szcientológia egyház miatt futottak zátonyra. 

Mindezek alapján elmondható, hogy egyik fél sem volt túl sikeres magánéleti szempontból az utóbbi időszakban, de ki tudja, talán éppen ez hozta őket közös nevezőre. A Page Six információi szerint a színész nagyon is érdeklődik az énekesnő iránt. Egy névtelenül nyilatkozó forrás állítja, hogy a kémia remekül működik a két sztár között annak ellenére, hogy korban is jelentős különbség van kettejük között:

Shakira 46 éves, míg Tom Cruise már elmúlt 60. 

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: Monica Schipper/Getty)