Heteken át találgattak a rajongók, mikor születik meg Kulcsár Edina és rapper szerelme, G.w.M. kislánya.

Tavaly augusztusban bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina babát vár. Azóta eltelt kilenc hónap, mialatt a kismama pocakja egyre csak kerekedett. Időközben a sztárpár elárulta gyermekének nemét, nevét, és még az arany színben pompázó babakocsijukat is megmutatták, kislányuk születésének dátumát azonban hétpecsétes titokként őrizték.

A rajongók egy ideje elkezdtek találgatni, ugyanis kimatekozták, hogy mostanra megszülethetett Kulcsárék kislánya. A rajongók közötti vitát tovább szította az egykori szépségkirálynő egyik közeli barátnőjének az Instagram-bejegyzése, amelyben azt írta: ajándékot visz Kulcsár kisbabájának a születése alkalmából.

A Bors ma délelőtti információi szerint a kismama csütörtökön adott életet harmadik gyermekének, ezt azonban a sztárpár mostanáig nem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta.

A büszke édesapa végül véget vetett a találgatásoknak, és közösségi oldalán egy fotó kíséretében erősítette meg a hírt, miszerint megszületett első közös gyermekük, Varga Amara.

Isten hozott drága szerelmem! Varga Amara

– írta a meghitt fotóhoz G.w.M.

 (Borítókép: Kulcsár Edina és szerelme, Varga Márk, G.w.M. Fotó: Index/Szollár Zsófi)