Hírösszefoglalónkban még: Lukács Miki exfelesége engedélyével szerepel a Celebrandi című műsorban, Vasvári Vivien megérti, ha utálják őt.

Schobert Norbi

Schobert Norbi körül újabb botrány alakult ki: ezúttal a híres magyar gasztroblogger, Burján Szafi állt elő egy történettel a visszavonult fitneszgururól. Több dologgal is megvádolta, többek között azzal, hogy szándékosan, rosszindulatból akart ártani neki. 2015-ben volt az első nyilvános harcuk, miután a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal olyan problémás termékeket hívott vissza, amelyeket mindketten forgalmaztak. Burján Szafi állítása szerint Schobert Norbi mindezt úgy kommunikálta le, hogy az emberek azt higgyék, köze van a szóban forgó termékek gyártásához, ezért kérte, hogy az erről szóló posztot vegye le az oldaláról, amit a fitneszes megtagadott.

Akkor találkoztam először a szándékos rosszindulatával.

Az egész hadakozásunk alatt az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott. Sajnos három is volt, és mondanom sem kell, mekkora tragédia ez egy nő számára. Norbi ezt is az ellenem indított kampányában használta fel, mondván, erről is a mindenmentes táplálkozásom tehet” – emlékezett vissza a Story magazinban Burján, aki szerint Schobert a Facebook-csoportjából is kitiltotta. 

A nehéz napokat élő Schobert Norbi nyílt levélben reagált az őt ért vádakra a Facebook-oldalán. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük.

„Kedves Szafi, kedves Story magazin! Ma nehéz napokat élek, de így egy Story címlapra ébredni, hogy fel sem hívnak, meg sem kérdeztek, nem esik jól. Valóban egyszer összeszólalkoztunk, de azért mert a Szafi terméket (DON – deoxinivalenol) mérgezés miatt visszahívta a Nébih. Kommentben a nébih közlemény. Soha nem beszéltünk, így nem tilthattalak ki. Nem gyárthattam kalória feltűntetés nélküli terméket, mert törvény nem engedi. A három vetélésedről eddig nem tudtam. Sajnálom, de ezért soha nem bántanék egy Nőt. Nekem is három gyerekem van, tudom mi a Család. Szívesen találkozok bárkivel, nem sütöm le a szemem. Minek reggel hadüzenetre ébredni, hanem üzleti érdek? Évek óta nem foglalkozunk egymással. Isten áldjon Szafi! Béke Veled is!” 

Lukács Miki

Korábban a Velvet is beszámolt arról, hogy Peller Anna és Lukács Miklós elválnak. A házaspár 18 együtt töltött év után döntött a szakítás mellett, de továbbra is jó kapcsolatban vannak egymással. Nemrég kiderült, hogy Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Bogdányi Titanilla és Köcse György mellett Jázmin Viktória és Lukács Miki is lehetőséget kap arra, hogy a Celebrandi című műsorban szerepeljen. Lukács a Blikknek elárulta, hogy a volt felesége, Peller Anna engedélyével randizik. 

„A műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam” – mesélte a bulvárlapnak Lukács, akinek a válása után ugyan már voltak kísérletei a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztalattal.

„Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, (…) senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia” – vallotta be.

Opitz Barbi

Opitz Barbi és a ValóVilág kilencedik szériájából ismert Einwiller Gregor, azaz VV Greg egy budapesti plázában keveredtek összetűzésbe egy nagyobb baráti társasággal. Minderről az egykori villalakó számolt be közösségi oldalán, amit a 24.hu szúrt ki. A beszámoló úgy kezdődik, hogy a magyar Ken babaként is ismert fiatalember és az énekesnő vásárolni indultak egy plázába, amikor egy hat fős társaság inzultálni kezdte őket.

„Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét. Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját! Ekkor nyilván reflexből hátracsapott a táskájával! Ezen ők még jobban felbőszülve elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy »Na, ezért megdöglötök!«, és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a plázát, megpróbáljuk lerázni őket. Mikor úgy tűnt, hogy ez sikerült, visszafordultunk, hogy visszamenjünk az üzletbe, megvenni azt, amiért valójában mentünk. Ekkor visszajöttek, de már többen voltak. Újra leköptek minket és egyre trágárabb szavakkal illettek, fenyegettek, hogy innen élve nem jutunk ki. Majd, mikor az egyik videózni kezdett, értelemszerűen nem hagytuk és megpróbáltuk ezt megakadályozni, amire ők még jobban feldühödtek és nekünk akartak jönni”

VV Greg szerint ekkor érkezett meg segítségükre az üzletvezető. Miután a biztonságiak megérkeztek, velük is összetűzésbe került a társaság.

„Gyorsan megérkeztek, de a társaság még azoknak is nekiment. Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam! Ekkorra már óriás tömeg tátotta a száját. Viszont senki sem segített. Nagy nehezen el tudták őket távolítani az épületből. De azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki, és mi élve innen nem jutunk ki.

Ti ma megdöglötök!

– ezt hangoztatták VV Greg szerint, aki azt is elárulta, hogy a legtöbb ember csak nézte az egészet, és senki sem próbált közbelépni. 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien nemrég kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán. Az egykori luxusfeleségtől megkérdezte valaki, hogyan viseli a sok negatív kritikát. A várandós kismama elmondta, hogy teljesen megérti, ha valaki nem kedveli őt, ugyanis ez együtt jár a celebséggel. 

„A show-műsorok pedig sokat tettek rá, hogy bizonyos embereknek negatív véleményük legyen rólam. Adtam rá okot bőven, viszont az nem az igazi énem volt. Egy celebnek mindig csinálnia kell a show-t, mert folyamatosan kell, hogy szerepeljen, hogy foglalkozzanak vele. Viszont én már két éve nem nagyon szerepelek sehol” – válaszolta Vasvári Vivien, amit a 24.hu szúrt ki.

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Kallós Bea/MTI)