Az énekesnő tudja, hogy miről beszél, ugyanis ő is átesett hasonló beavatkozáson.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Anikó regisztrált az OnlyFans-re, ahol már hónapok óta aktívan oszt meg magáról erotikus tartalmakat. Az egykori Nagy Ő az új munkája miatt nagy elhatározást hozott: négy év után nagyobb mellimplantátumra cserélte a jelenlegit, 650 köbcentis idomokat varázsoltak neki.  

A híresség ezzel Zalatnay Cinit is megelőzte, aki az országban talán elsőként operáltatott hatalmas, 570 köbcentis melleket. Az énekesnő nemrég pedig nyíltan elmondta véleményét az Onlyfans-sztár plasztikai műtétjéről.

„Annak idején én is úgy éreztem, hogy nagy méretű implantátumot szeretnék, mert azt láttam esztétikusnak, és bár jó ideig valóban jól is funkcionált, mi több baromi jól nézett ki, de egy ponton túl teherré vált, pont a mérete miatt” − mondta el a Ripost megkeresésére Zalatnay Cini, majd így folytatta:

Egy ekkora implantátumnál egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy az idő múlásával ne okozzon hátfájást a viselőjének. 

Végül én is az eltávolítása, illetve a kisebbre cserélése mellett döntöttem. Biztos vagyok abban, hogy Anikó is így dönt majd később”

Molnár Anikó műtétje egyébként jól sikerült, jelenleg még a lábadozás időszakában van. A modell alig várja, hogy végre begyógyuljanak a sebei és megmutathassa a világnak a végeredményt. Zalatnay Cini amellett, hogy óvatosságra intette sorstársát azt is elárulta, hogy bármikor újra kés alá feküdne. 

(Borítókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: Zih Zsolt/MTI)