Az OnlyFans nevű online képmegosztó oldalon elért sikerei ellenére sem dúskál az önbizalomban Molnár Anikó, és hírneve miatt nincs könnyű dolga a férfiakkal sem, erotikus fotóival azonban mégsem a hódítás az elsődleges célja.

Az egykori Nagy Ő világszinten az OnlyFans tartalomgyártóinak felső 1 százalékba sorolhatja magát, a nagy érdeklődéstől azonban nem szállt el. Be akarja bizonyítani, hogy egy nő a negyedik X után is lehet gyönyörű.

„Valóban ad magabiztosságot, egy pici önbizalmat, de jobban látom a hibáimat. Rengeteget fotózunk, forgatunk, én is látom a nyers képeket. Mondjuk van olyan, amire azt mondom, hogy jó, és nem kell hozzányúlni, nem kell semmiféle retus. Pont ez a célom. Nem nagyon szeretném retusálni a képeket. Meg akarom azt mutatni, hogy 47 évesen is megmutathatja magát egy nő, mert engem nagyon zavar az, hogy csak a huszonévesekről szól minden… Huszonévesen nagyon könnyű szépnek lenni… Negyven fölött nehezebb, de szeretném megmutatni, hogy van remény” – magyarázta a TV2 Mokka című műsorában Molnár. 

Mint azt a Velvet is megírta, nem Molnár Anikó az egyetlen, aki tartalmakat készít az OnlyFansre.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: TV2)