Hírösszefoglalónkban még: Aurelio megtörten üzent a börtönből, orosz milliárdos vette meg a Korda-villát.

Vecsei H. Miklós

Vecsei H. Miklós egyértelműen az egyik legnépszerűbb színésznek mondható a korosztályában. Bár az utóbbi időben már a zenei színpadon látható és hallható többet, még mindig rengeteg rajongó az ő nevéhez köti A Pál utcai fiúkban Nemecsek Ernő szerepét.

A még mindig fiatal színész 2015-től 2020-ig volt a Vígszínház társulatának tagja, végül azonban úgy döntött, hogy elhagyja a teátrumot, de leszögezte: a távozásának nincs köze a színház körüli botrányhoz.

„Akkoriban annyira szét volt esve minden, hogy egyszerűen nem találtam ott az identitásomat, és nekem ez hiányzott. Szerettem volna egy olyan csapat része lenni, aminek van identitása. Jó érzés ezt megtalálni újra a távozásom után” – magyarázta, és elárulta, hogy milyen kapcsolatban van az intézmény korábbi és jelenlegi vezetőjével. 

Én az Enikőt érintő konfliktusoknál mindössze egyszer voltam jelen, és akkor nagyon komolyan kértem, hogy nézzen magába vagy beszélgessünk. De alapvetően én őt is szeretem, csak tudom, hogy sok nehézséggel küzdött. Rudolf Petit pedig nagyon szeretem. Nagyon jó embernek tartom, ő békét jött hozni a Vígszínházba

– emelte ki a rendezőként is aktív színész.

Aurelio

Aurelio több hónap eltelte után ismét hírt adott magáról a börtönből. Egyik barátját, Pumped Gabót kereste fel, akinek a következőket üzente a rácsok mögül:

„Szia, tesó! Sikerült felvegyelek kapcsolattartónak, már háromszor hívtalak is. Légy szíves, ha rejtett számon hívlak, vedd fel, mert az én vagyok. Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy! Én már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság... meg a körülmények... Lesz mit mesélni, de gondolom, neked is. Vedd fel, légy szíves, ha a magánon hívlak, én leszek az! Délután hívlak vagy hétvégén, délelőtt dolgozom... még nekem is dolgozni kell, de kivagyok, áh... Szeretlek, hívlak a napokban”

– szólt a levél, amit a valóságshow-szereplő 24 órán át elérhető Instagram-történetében olvasott fel.

Korda György

Korda György és Balázs Klári másfél év után sikeresen eladta az eddig hotelként üzemeltetett budai ingatlant, amelyet Korda-villaként ismerhettek az oda látogatók és ahol a sztárpár is élt. Az 1500 négyzetméteres, 22 szobás Korda-villát azért adták el Klárikáék, mert már túl sok munkát jelentett nekik, ráadásul a rezsije is hatalmasra nőtt.

A Blikk szerint az ingatlan új tulajdonosa a Gorod Pro Kft, az orosz származású, de Magyarországon élő milliárdos üzletember, Timur Rahimkulov egyik cége.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a házaspár már egy II. kerületi társasház legfelső szintjén él. 

(Borítókép: Vecsei H. Miklós. Fotó: Németh Kata/Getty)