„Túlélési” kiképzésben akarta részesíteni feleségét Polgár Árpád. A házaspár egy mezőn járt, ahol Polgár Tünde bemászott a Rolls-Royce-juk csomagtartójába, majd férje egy határozott mozdulattal rávágta az ajtót.

Polgár Árpád úgy tűnik, mostanra nemcsak hogy teljesen felépült februárban elszenvedett súlyos balesetéből és az azzal járó agyvérzésből, de feleségével, Polgár Tündével újfent elkezdtek humoros videókat gyártani a TikTok-csatornájukra. Legutóbb egy kikocsikáztak egy mezőre a Rolls-Royce-jukkal, ahol a milliárdos műkereskedő úgy döntött, hogy „túlélési kiképzésben” részesíti feleségét arra az esetre, ha egyszer megpróbálnák elrabolni őt – egy Rolls-Royce-al.

Egy ponton bezárta Polgár Tündét az autó csomagtartójába, hogy aztán ráhagyja a kiszabadulást.

„De jó érzés gyerekek, bezárni az asszonyt. Ilyenkor nincsen semmi baj vele. Beülök a kocsiba és szépen megyek haza” – fogalmazott humorosan Polgár Árpád, mire egyszer csak felnyílt a csomagtér ajtaja. Polgár Tünde szerencsére hamar megtalálta a zöld színben világító gombot, amelynek megnyomásával az ajtó magától kinyílt. Bár maga a színjáték elég gyengére, maguk a párbeszédek annál viccesebbre sikerültek.

@polgarnet Egy kis tovàbbképzés! Az ember nem tudhatja! #polgararpad #polgarnet #rollsroyce #phantom #polgartunde #polgártünde #asszonysors #ilyenaházasság ♬ eredeti hang - polgarnet Polgár Árpád

„Ezt hogy kell csinálni menet közben? Ha tényleg elrabolnak, mit csinálok?” – tette fel a kérdést Polgár Tünde. Férje a következőképpen válaszolt: „Akik elrabolnak, azok is megállnak valahol, tankolni, enni, inni, és nem tudják, esetleg olyan kocsijuk van, hogy ki lehet nyitni, akkor ez bedobható."

„Nem akarlak elkeseríteni, de nem gondolom, hogy amennyit én beszélek, engem bárki el szeretne rabolni, édesem” – mutatott rá a műkereskedő felesége, aki erre frappánsan csak annyit mondott: 

De hát bezárni és megszüntetni a beszédet, lehet hogy akarják.

Elcsúszott és agysérülést szenvedett

Polgár Árpád februárban szenvedett balesetet, amikor elcsúszott floridai otthonuk teraszán. Olyannyira beverte a fejét, hogy bevérzett az agya. Felesége azonnal mentőt hívott hozzá, az egyenruhások pedig a közeli kórház sürgősségi osztályára szállították.

A házaspár később az ellátásról érkezett számlákat is bemutatta a követőinek. Mint kiderült, a mentők kiszállásáért és a szállításért 641 dollárt, nagyjából 217 ezer forintot kellett volna fizetniük, míg a sürgősségi osztályon való látogatás 3554 dollárba (1,2 millió forintba), az ott készült röntgenfelvétel pedig 4761 dollárba (1,6 millió forintba) került volna, ha nincs biztosításuk. Ezeken a díjakon felül további, még tetemesebb összegű számlák is érkeztek a nevükre, ám azokat a kórház egyenesen a biztosítónak küldte az összegek jelentőssége miatt.

(Borítókép: Polgár Árpád és Polgár Tünde. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)