Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri vendége volt legutóbb Kiss V. Balázs bűvész-illuzionista, akinek lehengerlő trükkjeitől még a nagydumás bagázs lélegzete is elállt.

Miután nemrég Azahriah-t és zenekarát bűvölte el, Kiss V. Balázs útja a Rádió 1 stúdiójába vezetett, ahol Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit kápráztatta el trükkjeivel az ifjú illuzionista. 

Annak ellenére, hogy a három derűs dumagépet nem könnyű zavarba hozni, a múlt pénteki adásban többször is elakadt a műsorvezetők szava. Vadon Janit már a stúdión kívül lesokkolta a bűvész,

Sebestyén Balázs pedig akkor akadt ki igazán, amikor a telefonjának jelkódját Kiss egyik pillanatról a másikra kioldotta.

Ezen a ponton a trió mindegyik tagja elcsodálkozott, majd a hallgatók is megtapasztalhatták, hogy milyen, amikor az illuzionista kitalálja a gondolatukat anélkül, hogy valaha találkoztak volna vele személyesen.

Kiss V. Balázs dupla csavaros kártya/Instagram trükkel is készült a műsorvezetőknek, majd a szkeptikus Rákóczi Ferinek okozott fejtörést egy érintéses próbatétellel az online közvetítés nézőinek szeme láttára. A kegyelemdöfést egy horrorfilmbe illő trükkel adta meg, amelyben Jani asszisztálásával úgy kalapált bele egy százas szöget a saját orrába, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Meghódítja a világot

Kiss V. Balázs eddigi fellépési közül a leginkább említésre méltó a 2022-es Dubaji Világkiállításon való részvétele, de visszatérő fellépő nemzetközi Formula-1 futamokon és könnyűzenei koncertek színfalai mögött is. Utóbbi tevékenységéről videósorozatot is indított Backstage Magic címen.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)