Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amelyet ezelőtt csak ritkán látott.

Dzsudzsák Balázs

Ahogy arról korábban a Velvet is beszámolt, Dzsudzsák Balázs gólöröm közben megsérült a Debreceni VSC Ferencváros elleni labdarúgó NB I-es mérkőzésén. A focista éppen második gólját ünnepelte, amikor megcsúszott a reklámtábláknál és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörött a karja és meg is kellett operálni.

A sztársportoló már egy héttel a balesete után pályára állt, regenerációját pedig egy magyar innovációval kezdte meg – tudhattuk meg a Tények Plusz hétfő esti riportjából. 

„Gólöröm okozta. Mint ahogyan 2016-ban is megjártam, hogy gólöröm közben sikerült kisebb-nagyobb sérüléseket szereznem. Hát most egy nagyobbat, most a csuklóm tört el. Kaptam bele egy titánlemezt, ami rögzíti a csontokat, benne is marad, nem kell kivenni. Még mindig azt mondom, hogy inkább ez történjen, mintha a lábammal lett volna bármi is” – nyilatkozta exkluzív interjújában a sportoló, aki azt is megemlítette, hogy egy magyar kollagénpor is segíti a regenerációját. 

„Ezek alapvetően kollagének, úgynevezett funkcionális kollagének. Ez adja gyakorlatilag az egyediségét a piacon. Ez azt jelenti, hogy nem egy általános kollagént juttatunk be, egy általános kollagén molekulát, hanem ezt különböző darabokra szétszedve, a különböző szövetre specifikus anyagot hozunk létre. Így van speciálisan a csontra, az ínra, a szalagokra, az izomra, illetve a porcsejtekre, és nem utolsósorban a bőrre, ami a szépségiparban egy nagyon kiemelt szerepet játszik” – fejtette ki az innovatív technológia lényegét dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus, a Fájdalom Ambulancia alapítója és vezető orvosa. 

Kasza Tibor

Javában dübörög a TV2 csatornáján a Szerencsekerék 19.50-től, Kasza Tibi műsorvezetésével. A show nem hiába a nézők egyik kedvence a csatornánál, fergeteges hangulatáról ugyanis nemcsak a játékosok, hanem maga a műsorvezető is gondoskodik. Nem fogunk nevetés nélkül maradni a negyedik évad harminchetedik epizódjában sem, ugyanis az adás előzeteséből kiderül, hogy már az első pillanatban egy óriási polgárpukkasztással kezdi meg az adást Kasza Tibi. 

Mikor belép a stúdióba, elnézést kér a nézőktől az elérzékenyült hangjáért, amit nem másnak köszönhet, mint „saját csodálatosságának”:

„Ahogy megláttam magam a monitoron, ahogy megjelentem ott a kapuban azt láttam, hogy nagyon sármos vagyok. Grrr! Úgyhogy emiatt talán egy picikét kizökkentem a bejövetelből, nem a teljes sztenderd volt” – magyarázta a műsorvezető, aki ezt követően arra kérte az operatőröket, hogy ne adjanak róla közeli felvételeket, ugyanis abban az esetben túlságosan is a saját maga hatása alá fog kerülni. Inkább a műholdfelvételeket javasolta nekik...

Vastag Csaba

Mint ahogy arról reggeli hírösszefoglalónkban beszámoltunk, Vastag Csaba oltárhoz kísérte élete szerelmét, Evelint. Az énekes élete legszebb napjának részleteit a Tények Plusz műsorában osztotta meg. 

A TV2 riportjából megtudhattuk, hogy nemcsak a pár esküvője, hanem a lánykérés is igen romantikus módon sikerült. Az énekes Evelin huszonötödik születésnapján kérte meg kedvese kezét, aki akkor még úgy nyilatkozott, hogy hosszabb jegyességre készülnek. Terveiket úgy látszik, keresztülhúzta az élet és az egymás iránt érzett őszinte szerelem, ugyanis a lánykérés után egy éven belül végül kimondták egymásnak a boldogító igent. A 100 fős lakodalomban több sztár is együtt ünnepelt az ifjú párral: Mészáros Árpád Zsolt, Bódi Guszti és Margó is tiszteletét tette a nagy napon, amely majdnem elmaradt a menyasszony nyakának beállása miatt. 

Evelin és Csaba érzelmesebb oldalukat is megmutatták az esküvőn, fogadalmaikat hallva könnyekben törtek ki nemcsak ők, de az egész násznép is. 

Hogy mit hoz számukra a jövő, azt még ők sem tudják, az énekes azonban egy dolgot már biztosan tud: munkája ellenére is családcentrikus ember akar lenni, hamarosan gyermeket szeretne nevelni.

„Soha nem gondolkodtam azon, hogy leszek-e apuka vagy nem. Volt egy időszak, amikor ha kisgyerekeket láttam, akkor sírnom kellett valamiért és ezt nem tudtam magamba hova rakni, hogy nyilván nem szomorúságomban, inkább azért, mert úgy éreztem, hogy az életemből ez hiányzik és hogy talán sose lesz a munkámból adódóan. Mégis most azon kapom magam, hogy igyekszem ezt az egészet úgy összerakni, hogy mégis egy családcentrikus, mégis egy kapcsolatorientált és többnyire a gyerekekre fókuszáló jövő kialakításán dolgozzam” – magyarázta az énekes.

(Borítókép: Vastag Csaba és Dzsudzsák Balázs. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet; Krizsán Csaba/MTI)