Hírösszefoglalónkban még: Vastag Csaba közzétette esküvői videójukat, Sebestyén Balázs sarkalatos véleményt alkotott a magyar szépségkirálynőkről.

Opitz Barbara

Hosszú ideje húzódik a botrány Opitz Barbi családjában: a fiatal lányt és barátját, Albertet rendszeresen zsarolja és fenyegeti az énekesnő édesapja. A lánynak elege lett apja legutóbbi üzenete után, így közzétette, hogy miért nem beszél rokonával – szúrta ki a Blikk. A korábbi X-Faktor-győztes énekesnő az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető sztoriban mutatta meg, hogy édesapja, Tamás milyen fenyegető üzenetekkel bombázza őt.

„Most már tudom, hogy hol vagy, Kókán! Az egész b**i barátaidat, Albit kinyírom. Most megyek és megkereslek! Te mocsok, most már tudom, hogy egy rossz k*rva vagy! Én ha meghalok, te leszel az oka, te sátán. Szopjad a büdös f***okat, te pornó g*ci! Megöllek” – fenyegette meg lányát és annak barátját Tamás, de az énekesnőnek mostanra elege lett ebből és többé nem bocsát meg apjának. 

„Na ezért nem beszélek vele... Soha egy rossz szót nem szóltam neki, amelyik apa így beszél a gyerekével, sajnos nem hinném, hogy a jóindulat, a szeretet szól belőle. Jóideje halálosan fenyeget. Azért mindenhol van egy határ.

Többször megbocsájtottam, de ezt már nem tudom tovább eltűrni, sosem fog megváltozni.

A rajongóimon keresztül is üzenget, hogy meg fog ölni minket, stb. Nem akartam ezeket kirakni, de már nem bírom, hogy napi szinten próbál szerepelni azzal, hogy ő milyen jó apa” – írta Opitz Barbi.

Sebestyén Balázs

Alig telt el néhány nap, hogy a műsorvezető velős véleményt mondott a szexbotrányba keveredett magyar énekesről, máris az utóbbi évek szépségkirálynőiről fogalmazott sarkosan. A Miss World Hungary szépségverseny végső győzteseinek kiléte eljutott Sebestyén Balázshoz is, aki hosszabban boncolgatta a témát Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. A téma kapcsán az is elhangzott, hogy nem mindig az igazán szép nők indulnak el az ilyen jellegű megmérettetéseken.

„Valahogy egy csomószor azt látod – most nem is feltétlen ezeken a szépségversenyeken, hanem úgy általában a szépségversenyeken –, hogy nem is mindig igazán szép csajok indulnak. Nem? Észrevettétek?

Az igazán szép 18 évesnek lehet, hogy eszébe nem jut elindulni.

Nem azt mondom, hogy aki nyert, az nem szép, mert szép csaj. Csak valahogy ránézel az elmúlt 5-10 év nyerteseire, és azt gondolod, hogy a magyar lányok vagy a magyar nők egyébként szebbek tudnának lenni, vagy szebbek ennél. Csak valahogy nem indul el, vagy nem akar, vagy nem találják meg, vagy nem feltétlen erről szól” – árulta el véleményét Sebestyén, akinek gondolatait Vadon János is osztotta:

„Egy átlagos kedden, mondjuk, így Kőbánya-Kispesten és a Deák tér között látok a metrón az én ízlésemnek jobban megfelelő hölgyeket.”

Vastag Csaba

Az énekes egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy elérhetővé vált az esküvői videójuk. Vastag a YouTube-csatornájára töltötte fel a közel 6 perces felvételt a májusban tartott menyegzőjéről kedvesével, Domján Evelinnel. 

Miklósa Erika

Az RTL május 3-án jelentette be, hogy kik ülnek majd a The Voice című tehetségkutató forgó székeiben: Trokán Nóra, Manuel és Curtis mellett Miklósa Erika egyengeti a showban felfedezett énekesek útját. Utóbbi közel tíz éve rendszeres szereplője az MTVA-nak, ám a Blikk arról számolt be, hogy az RTL-es szerepvállalása után nem számítanak tovább az operaénekesnőre.

„Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekesnő, egyben a közmédia által alapított Dohnányi Ernő-díj kitüntetettje a szerződése szerinti műsorvezetői feladatait maradéktalanul teljesítette a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által készített produkciókban.

Ezért a közmédia köszönetét fejezi ki a Művésznőnek eddigi munkáiért. Tekintettel arra, hogy Művésznő egy másik televíziós csatornánál vállalt műsorvezetői feladatot, ezért egyelőre közös produkciót nem tervezünk.

Vendégként azonban természetesen a továbbiakban is örömmel látjuk műsorainkban” – írta az MTVA sajtóosztálya.

(Borítókép: Miklósa Erika. Fotó: Németh Kata/Index)