Az alábbi cikkben összegyűjtöttük azokat a híres férfiakat, akik 60. születésnapjuk betöltése után vállaltak gyereket.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Al Pacino 82 évesen apa lesz, az édesanya pedig egy 29 éves bombázó. Ennek apropóján összegyűjtöttünk további öt hírességet, aki 60 felett lett édesapa.

Alec Baldwin

Alec Baldwin és felesége, Hilary olyan házaspár, amely joggal állíthatja magáról, hogy sokgyermekes családja van. A színész és a jógatanár 2012 óta házasok és hat közös gyereket neveltek egészen 2022-ig: tavaly kiderült, hogy a színésznél 25 évvel fiatalabb Hilary a hetedik gyermekükkel várandós. A 64 éves Baldwin és 38 éves neje azóta már hétgyermekes szülők. 

Clint Eastwood

A büszke nyolcgyermekes édesapa idén töltötte be 92. életévét. A világhírű amerikai színész és filmrendező legkisebb lánya, Morgan Eastwood már 25 éves, édesapja 67 éves volt, amikor megszületett.

Mick Jagger

Mick Jagger egy igazi legenda, aki túl a nyolcvanon is elképesztő fittséggel és energiával mozog a színpadon. A Rolling Stones frontembere családalapítás terén is maradandót alkotott: az énekesnek – Clint Eastwoodhoz hasonlóan – összesen nyolc gyermeke van. Az utolsó fia, Devereux Octavian Basil Jagger 2016-ban született, amikor apja 73 éves volt. 

Robert De Niro

Idén áprilisban született meg a 79 éves Robert De Niro és barátnője, Tiffany Chen közös gyereke, aki a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta. Az Oscar-díjas színésznek rajta kívül hat gyereke van, a legidősebb 51, a legfiatalabb 11 éves.

Mel Gibson

Mel Gibsonnak kilenc gyermeke van, közülük hét egy nőtől született, az ausztrál Robyn Moore-tól. Vele 1980-ban házasodtak össze, végül több mint 30 év után, 2011-ben elváltak. A színésznek ezután még két gyermeke született: Lucia Gibsonnak az orosz származású Oksana Grigorieva az édesanyja, míg az öt évvel ezelőtt világrajött Lars Gerard Gibsonnak Rosalind Ross színésznő adott életet. Születésekor Gibson 61 éves volt.

(Borítókép: Robert De Niro. Fotó: Arturo Holmes/Getty)