Hírösszefoglalónkban még: csodálatos beszéddel búcsúzott Falusi Mariann Lang Györgyitől, Schobert Lara önálló életet kezd.

Gálvölgyi János

A korábbi hírekkel ellentétben Gálvölgyi János hamarosan ismét színpadra állhat, ezt Pintér Béla és Társulata közölte a Facebookon. 

Kedves Nézőink!

A legnagyobb örömmel értesítjük Önöket, hogy Gálvölgyi János pénteken újra színpadra lép, így a június 16-i, 17-i és 28-i Marshal Fifty-Sixben, illetve a június 19-i és 20-i Kaisers TV, Ungarnban is őt láthatják majd a Marsall illetve Rohácsi úr szerepében” – áll a közleményben. 

Gálvölgyi János május 10-én tüdő-és szívelégtelenség miatt került kórházba. Miután nemrég kiengedték, az első hírek szerint a 75 éves színészre még hosszú felépülés várt volna, azonban úgy tűnik, hamarosan ismét színpadon áll majd.

Falusi Mariann

Kedd este, zárás után egy kis részt még megnyitottak a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kivételes eseményt Lang Györgyi emlékéért rendezték, barátai és rajongói itt róhatták le tiszteletüket a május 20-án elhunyt énekesnő előtt. A megemlékezésen Falusi Mariann is mondott néhány megható szót elhunyt barátnőjéről. A történéseket a Story magazin Facebook-oldalán élőben követhették a rajongók. 

„39 és fél különleges év volt, amit Györgyivel együtt töltöttünk, és azért ez elég hosszú és – én azt hiszem – hihetetlenül tartalmas volt. Egy aktuális dolog: tegnap voltam Ózdon egy beszélgetésen, egyet-kettőt énekeltem közben, és mondta az a 300-350 ember, hogy énekeljek Pa-dö-dőt is. Mondtam, hogy gyerekek, ma lesz a búcsúztató, így nem fogok és nem is szeretnék, mert Györgyi nélkül nem ugyanaz...” – mondta Mariann, aki hozzátette, hogy egy hölgy mégis kiharcolt egy dalt, de amikor elindult az alap, Mariann nem bírt énekelni. 

Végigbőgtem az egészet, egy szót nem énekeltem, de 350 ember üvöltve énekelte végig tapsolva... Azt hiszem, az ózdiak ezt küldték ma Györgyinek

– mesélte elcsukló hangon az előadó, aki korábban egy dallal búcsúzott az elhunyt énekesnőtől.

Schobert Lara

Schobert Lara hamarosan 20 éves lesz, így egyre inkább szeretne a saját lábára állni. Úgy tervezi, hogy elköltözik otthonról, mivel szeretné kipróbálni, miként boldogul egyedül. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy nem teljesen új számára a szülőktől való elszakadás, ugyanis egy korábbi barátjával Hollandiába költöztek egy időre néhány évvel ezelőtt.

„Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbi alkalommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad” – árulta el Lara, akinek édesanyja is megszólalt. 

„Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák” – mondta a büszke anyuka.

(Borítókép: Gálvölgyi János. Fotó: Keleti Éva/MTI)