Hírösszefoglalónkban még: Rácz Jenő rengeteget fogyott.

Tóth Andi

Tóth Andi nehéz időszakát éli: az énekesnő néhány hónapja jelentette be, hogy abbahagyja az éneklést, majd nem sokkal később szakított Marics Petivel. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy a kapcsolat az énekesnő féltékenysége miatt ment tökre, majd később már azt pletykálták, hogy egy harmadik fél miatt ért véget a szerelem. Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba Marics Petivel kapcsolatban.

„Nagyon rossz volt. Előtte-utána sírtam a buszban, közben meg felvettem a mosolyt és lenyomtam. Az első adás közvetlenül a szakítás után szörnyű volt. Ott szerintem mindkettőnkön látszódott.

Nem volt harmadik fél. Ebben az egyben – állíthatom – biztos vagyok. Egyszerűen csak nem az volt, akinek hittem.

Velem kapcsolatban lenni a világ legkönnyebb és legnehezebb dolga. Én egy csupasz emberi lényre és annak az érzéseire vagyok kíváncsi. Viszont nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyél a sz*roddal. Lásd, itt vagyok én, tudok a traumáimról, hogy mi és miért van. Ha nem vagy tisztában ezekkel, ártasz velük… Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képest”

Gáspár Zsolt

A TV2 Farm VIP című műsorának Zsolt gazdája továbbra is hajthatatlan: biztosan indul a polgármester-választáson Nógrádmegyerben.

Úgy döntöttem, gondjaimba veszem a falut. Jövőre indulok a polgármester-választáson!

– jelentette ki nemrégiben Gáspár Zsolti, aki az utóbbi napok esőzéseinek károkozása után döntött az indulás miatt. 

Mint kiderült, a hatalmas esőzés után elpusztultak Zsolti állatai, tönkrementek a gépei, illetve jelentős anyagi kár keletkezett a házában is. Gáspár már korábban is indult a polgármesteri székért, akkor nem nyerte meg a választókat, ám jövőre ismét nekifut a megmérettetésnek. 

„Elhatároztam, hogy jövőre ismét indulok a polgármester-választáson! Ami az utóbbi időben itt a faluban történt, az nem elfogadható, gondoljunk csak az áradás miatti károkra. Itt az ideje, hogy a falu élére álljak és gondjaimba vegyem Nógrádmegyert” – mondta a Borsnak Zsolti gazda, aki már azon is elgondolkozott, mihez fogna elsőként.

„Szeretném javítani a falu infrastruktúráját és a lakók életminőségét, és azt is szeretném, hogy mindenki megismerje végre Nógrádmegyert! Itt az ideje, hogy kinyissuk a kapukat! Többek között ingyenessé tenném az internetet, rendezvényeket csinálnék, ahová meghívnám a celeb ismerőseimet! Demcsák Zsuzsa tartana angolórát a fiataloknak, Balázs Palit pedig az idősebbekhez hívnám, akik még sosem látták őt. Korda Györgyöt és feleségét is szívesen látnám, felléphetnének a kultúrotthonban, amit kinyitnék 20 év után! Na, meg a birkáimnak is kulcsfontosságú szerep jut: ők lesznek a falu szimbólumai!” – tette Gáspár Zsolt.

Rácz Jenő

Rácz Jenő elképesztő súlyfeleslegtől szabadult meg, így nem is nagy meglepetés, hogy új formáját egy konditeremben készült képen mutatta meg követőinek, akik nem győzték írni a pozitív kommenteket a sztárséf fotója alá. 

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Udvardi Attila/Index)