Hírösszefoglalónkban még: Dér Heni kisbabája hamarosan megszülethet, Puskás-Dallos Peti és Bogi vezetik az RTL új műsorát, Schobert Norbi cége ellen felszámolást kértek, Majoros Hajnalka az amerikai nyaralásukról mesélt, Lakatos Márk beleszállt Manuelbe, Kaly Rolandnak le kellett fújnia új klipjének forgatását.

Molnár Anikó

Házassági ajánlatokkal bombázzák, de durva beszólásokat is bőven kap a közelmúltban OnlyFans-profilt indító Molnár Anikó. Az Instagramon is aktív influenszer a TV2 Mokka című beszélgetős műsorában beszélt bővebben arról, hogy főként huszonéves férfiak ostromolják őt ajánlataikkal, nem kevesen pedig pénzt is ajánlanak neki egy-egy lopott óráért. A rajongói üzenetek mellett ugyanakkor hideget-meleget is kap Molnár, ám a negatív üzeneteket figyelmen kívül hagyja. 

„Nem hajszolom a szerelmet, most jól érzem magamat úgy, ahogy vagyok. [...] A szexuális szolgáltatásokra való felkéréseket nem igazán tudom hova tenni... A férfiak szerintem nem tudják, mire is van szüksége egy nőnek valójában. Ma már bókolni sem tudnak, elfelejtették ezt már. Egy nőnek sokkal fontosabb, vagy sokkal többet jelent egy szál virág odatűzve a kocsijára vagy a kapura, vagy tök mindegy… futárral. Nem kell 70 darab rózsából egy csokor, mert nem az a fontos, hanem a gesztus, hogy gondoltak rám” – magyarázta. Hozzátette: jövőbeli választottjának számos kritériumnak meg kell majd felelnie.

Dér Heni

Kórházban van Dér Heni – értesült a Bors. Az énekesnőnek már igencsak kerekedik a pocakja, így egyre gyakrabban jár ellenőrzésekre a kórházba. Legutóbbi bejelentése szerint már csak mindössze pár hétbe telik, és megszületik második csemetéje. A kisbaba érkezését már a bölcsődés Bendegúz is nagyon várja.

Puskásék

Érdekes táblára bukkant egy ház kerítésén a Blikk. A cégéren az állt: Puskás-Dallos Randiügynökség. A lap informátorainak köszönhetően megtudta, hogy a tábla az RTL új, Celebrandi című társkereső műsorával van összefüggésben, amelyben úgy tűnik, főszerepet kapnak a szerelmesek, akik a 2019-es X-Faktor forgatása alatt szerettek egymásba, 2021 nyarán összeházasodtak, most pedig első közös gyermeküket várják. Mivel a műsor kapcsán a hivatalos bejelentés még várat magára, az ügyben Puskás-Dallos Péter menedzsmentje sem árult el többet.

„Van oka annak, hogy a Puskás-Dallos név miért szerepel a táblán, de hogy pontosan mi ez, azzal kapcsolatban a megfelelő időben jelentkezünk” – fogalmazott a The Biebers frontemberének menedzsmentje.

Schobert Norbert

Ahogy arról tegnapi hírösszefoglalónkban beszámoltunk, Schobert Norbert a 20 év alatt felépített vállalkozását siratja. Bár úgy hiszi, még vissza tudná hozni a mélyből a céget, teljesen ellehetetlenítik őt a jelenlegi állapotok. Mindennek tetejében egy, a Blikk birtokába jutott irat szerint a Norbi Update Lowcarb Zrt-vel üzleti kapcsolatban lévő, pékségek számára különböző alapanyagokat gyártó, szigetszentmiklósi székhelyű cég jogi képviselője felszámolási kérelmet nyújtott be a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságának a vállalkozás ellen, mert még a „jelentős összegű” tartozásuk fizetési felszólítását tartalmazó levelét sem tudták kézbesíteni.

„Ez egy kérelem, ebből nem következik automatikusan, hogy el is rendelik a felszámolást. Mindenesetre ilyet akkor nyújt be egy hitelező, ha már nagyon-nagyon nem akar fizetni az adós. Érdekes az is, hogy a kérelem szerint a székhelyről visszajött a hitelező felszólító levele. Ilyenkor 45 napja van az adósnak, hogy rendezze a tartozását, ez most jár le. Természetesen az adós vitathatja is a követelés jogosságát. Egy biztos, a bíróságnak összességében 60 napon belül kell döntenie az ügyben, ha addig nem rendezik az ügyet a felek” – elemezte a helyzetet a lapnak Tóth Levente, a Bank 360 munkatársa.

Schobert Norbert szerint vállalkozása nem áll közvetlen kapcsolatban a céggel, attól számla sem érkezett soha.

„A Norbi Update nincs üzleti kapcsolatban ezzel a céggel, a könyvelésen befogadott számlája ennek a cégnek nincs, éppen ezért fizetési felszólítás sem érkezhetett. Sőt, a cégbíróságtól sem kaptunk semmilyen iratot ez ügyben” – jelentette ki az üzletember, aki állítja, hogy az egyik beszállítójuk állt kapcsolatban a felszámolást kérelmező vállalkozással.

Majoros Hajnalka

Majka és családja egy hónapot töltött a tengerentúlon: felesége, Majoros Hajnalka a hot! magazinnak mesélt a kint szerzett élményekről, valamint azt is elárulta: jelenleg nem hagyná maga mögött Magyarországot és költözne ki Amerikába.

A család indulás után már az első állomásuknál, a kanadai Vancouvernél problémába ütközött: elkeveredtek a bőröndjeik, amelyekben a gyerekek kedvenc focimezei is benne voltak. Két napot kellett várniuk a csomagokra, hogy aztán továbbindulhassanak Las Vegasba. Az államokban béreltek egy kertes házat, mindössze 20 percre a nyüzsgő belvárostól, ahova Majka többször is betért, hogy játsszon a fényűző kaszinókban. Ilyenkor a műsorvezető sógora vigyázott Dundikára és a gyerekekre, Majka ugyanis az ő családját is kihívta magukhoz két hétre. Vegas ugyanakkor Hajnalkának sem volt idegen, több emlék is fűzi őt oda.

„Vegasban, a vörös szikláknál volt az utolsó Playboy-fotózásom, mielőtt leköszöntem. Peti nagyon szeret itt lenni: amikor megismerkedtünk, kettesben is voltunk, majd jöttek a gyerekek. Olivér első születésnapját is itt ünnepeltük, itt tanult meg járni! Nagy élmény, amikor autóval nekivágunk az estéknek, és meglátják a lányokat, akik a programokat hirdetik. A 11 éves Marci már huncutul mosolyog: „Imádom Amerikát!” A gyerekek nálunk is könnyebben alkalmazkodnak: a nagyfiamra bíztam már az összes ügyintézést. Már bennünket is kijavít, annyira jól beszél angolul! Jó a memóriája, akárcsak az apukájának; autodidakta módon elkezdte a spanyolt is. Sőt, talált egy zongorát a házban, az is magával ragadta” – fogalmazott büszkén az édesanya, aki szerencsére ez alkalommal is tudott kettesben időt tölteni a férjével.

„A pihenés része jobban esett, de amikor a tesóm vigyázott a gyerekekre, elszöktünk kettesben vacsorázni vagy játékgépezni. Kedvenc játékunk is van Petivel, szerinte szerencsés kezem van” – mondta Majoros, aki minden pozitív élménye ellenére úgy érzi, még nem állna készen arra, hogy külföldre költözzön.

„Szerettem az ottani az emberek nyitottságát, kedvességét, például hogy nők is megdicsérnek nőket. Ennek ellenére most nem szívesen költöznék Amerikába, hiszen gyötörne a honvágy. Az viszont lehetséges, hogy hamarosan visszatérünk egy hosszabb, három hónapos kalandra!”

Lakatos Márk

Ahogy arról tegnapi hírösszefoglalónkban beszámoltunk, Manuel teljesen kikelt önmagából balatonlellei koncertjén, amelynek során egy ponton káromkodni kezdett egy rajongóval, majd bemutatott neki. Manuel azóta a közösségi médiában reagált az esetre, szerinte az illető megérdemelte, amit kapott.

48 óra alatt 42-t ébren voltam, úgyhogy nem csoda, hogy nem finomkodtam el a dolgot

– fogalmazott Manuel, akinek viselkedésére Lakatos Márk az alábbiakat reagálta némi cinizmussal egy TikTok-videóban.

@lakatosmarkstyle

♬ eredeti hang - Lakatos Márk

„Látom, hogy ez a csóri Manuel teljesen ki van, érted? Mióta Voice zsűritag lett, azóta szétszedik, szanaszét rángatják, állandóan forgat, közbe koncertezik, a 48 órából 42-t ébren van, úgyhogy egész egyszerűen nem bír már mást csinálni, hogyha valaki csúnyán néz rá a koncerten, akkor azt úgy elküldi telibe a tetves k*rva anyjába, mint a huzat, érted? Csak én azt nem tudom, hogy mi van, hogyha én elmegyek a koncertjére a tikkelő jobb szememmel vagy mondjuk elviszem magammal a Schmidt Máriát, akkor közénk ugrik stage divinggal és ott a helyszínen kitekeri a nyakamat? Ne már Manu!"

Kaly Roland

Kaly Rolandnak törölték a repülőjáratát, ezért nem ért volna oda időben legújabb videóklipjének forgatására, így nemcsak hogy rengeteg pénzt bukott, de a munkálatokat is napolni kellett. Az énekes egyelőre nem tudja, mikor lesz lehetőség pótolni a felvételeket, ugyanis egyelőre nem találnak olyan időpontot a stábbal, amin mindenkinek megfelelne.

„Nemrég jelent meg a Titkos tánc című dalom. Akkora siker lett, hogy lendületben akartam maradni, ezért le is szerveztem a következő klip forgatását Budapesten. Marosvásárhelyről indult volna a repülőgép, de a felszállás előtt egy órával jött az üzenet, hogy törölték a járatot. Minden úgy volt leszervezve, a sminkes, a stylist, a stáb, a helyszín, a fuvar, hogy az egyórás repülőúthoz volt igazítva. Ehhez képest derült égből villámcsapásként érkezett az üzenet, hogy törölve lett a járat. Ott álltam egyedül a reptéren, bőrönddel. Fogtam gyorsan egy taxit, és bementem a központba, a vonatállomásra. Ott már mindenki románul szólt hozzám, én pedig nem beszélem olyan jól a nyelvet. Végül sikerült jegyet vennem, és elindultam Budapestre. Az egyórás útból így kilencórás zötykölődés lett. Le kellett fújni az egész forgatást, és új időpontot sem találtunk, amikor minden összeállt volna. Pontos összegekbe nem mennék bele, de több foglaló és előleg is ki volt fizetve, ráadásul így csúszik a klip megjelenése is” – ecsetelte a Borsnak a balszerencsés esetet a Sztárban sztár leszek! című TV2-es tehetségkutató műsor második évadának ezüstérmese, aki a történtek ellenére néhány napot Budapesten marad, ugyanis több szakmai elintéznivalója is akad.

Aurelio

Lassan másfél éve él rácsok mögött van VV Aurelio, akit emberrablás és egy korábbi felfüggesztett büntetése miatt 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítéltek. A körülmények teljesen átformálták a botrányhőst, a hot! magazin beszámolója szerint egy sokkal érettebb férfi vált belőle.

„Voltam már jobban is, de egy idő után az ember beleszokik ebbe a környezetbe. Inkább úgy mondanám, hogy elviselem, de finoman fogalmazva már nagyon nehéz” – mondta Aurelio, aki számára a hétvégék a legnehezebbek, hétköznaponta ugyanis munkát vállal. Korábban csontvázakat szerelt össze egy gyárban, néhány hónapja azonban váltott.

„Hál’ Istennek, rugalmas volt a felügyelet és áthelyeztek. Egy nagyobb szalámicég pamut bevásárlószatyraival foglalkozom. Az én dolgom az, hogy ezeket összehajtogassam kicsire. Ez egy terápiás munka. Egy idő után nagyon monoton minden, és nem sok inger ér bennünket, ezért jót tesz a változatosság. Jó dolgozni, mert az ember érzi, hogy van haszna, és az idő is jobban megy vele. Nem akartam semmittevő lenni a börtönben. Szokatlan, mert régen nem volt soha olyan munkahelyem, ahol reggel hattól délután egyig kellett gürizni, de nem panaszkodom. Kapok egy összeget, amivel nem vagyok agyonfizetve, ebből pedig levonják a rabtartásomat, amit nekem, mint fogvatartottnak, fizetnem kell. Ezt a kis pénzt elvásárolhatom a boltban. Aki nagyon jól dolgozik, az dicséretben is részesül. Ez lehet például ételjutalom. Az előző munkahelyemen kaptam rántott húsos szendvicset, aminek nagyon örültem, mert itt bent nem sok rántott húst látok” – avatta be a stábot az egykori valóságshow-hős, aki a munkán kívül sétálással, olvasással, olasz nyelvtanulással és a hírek követésével tölti az idejét. A leginkább a bezártság és szeretteinek hiánya viseli meg őt.

„Nagyon nehéz kijönni a mélypontból. Ami ilyenkor erőt szokott adni, az az, hogy a nagyján már túl vagyok. Illetve a kislányom. Amikor magam alatt vagyok, erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam. Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok; ha nem tenném ezt, akkor haj nélkül vagy fehér hajjal szabadulnék.”

Aurelio havi kétszer videóchatelhet a lányával, Szofia Annabellával, illetve a kislány anyjával és a saját édesanyjával.

„Látom rajta, hogy hasonlít rám: az arcvonásai, a fülei és a szeme formája. Szerintem érzi, hogy van köztünk egy kapocs. Van, hogy csak néz rám. Ilyenkor percekig meg se tudok szólalni, hanem csak a szemébe nézek, és elveszek benne. [...] Ha egy pillanatig nem figyelnek oda rá, elejti a cumisüveget vagy dobál valamit. Úgy látom, szereplési vágya van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Látom magamat benne, fantasztikus érzés, mellette meg szörnyű is, hogy virtuális kapcsolatokat tartok fent, amióta bent vagyok. Nehéz” – vallotta meg a rabságát töltő celeb, aki gyereknevelésről szóló könyvet is olvas, Szofia édesanyját pedig, bár nincsenek együtt, mindenben támogatni szeretné a jövőben, amiben csak tudja.

„Voltak olyan nők az életemben, akiket nem becsültem meg. A börtön nagyon megváltoztatott. Most már sokkal megfontoltabban és átgondoltabban akarok választani valakit magam mellé. [...] Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. Nem voltam az, aki igazából lenni szeretnék. Nem szeretnék egy labilis férfi lenni, erősebb és határozottabb akarok lenni” – árulta el Aurelio. Bár eleinte a börtönben is képtelen volt alkalmazkodni, november óta megtalálta a helyét és két cellatársával is jó viszonyt ápol.

„Velem nem egyszerű együtt élni, de ebben is sokkal rugalmasabb lettem. Nem mindig az én akaratom kell, hogy teljesüljön. Vannak olyan helyzetek, amikor igenis engedni kell az egóból. [...] Mindent megtettem és megteszek azért, hogy úgy szabaduljak, ahogy a kedvezményeim ezt engedik. Ha a Jóisten velem van, akkor ebben az évben már otthon lennék. Jó lenne, ha én lennék a karácsonyfa alatt az egyik ajándék” – fogalmazta meg leghőbb vágyát a showman, aki bár nagyon vágyik haza, bevallása szerint jobban alszik a rácsok mögött, mint a börtön előtti másfél évben a saját otthonában. A bezártságát a családja is rosszul viseli, ám mind tudják: a történteknek sokkal rosszabb vége is lehetett volna.

Nagyon elszaladt velem a ló, és ez volt a fék.

(Borítókép: Aurelio és a Molnár Anikó. Fotó: hot! magazin/Videa/RTL Klub)