Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Budavári Fülöp

Amerikai tartózkodása után huzamosabb ideig Magyarországon tartózkodik Budavári Fülöp, aki keményen dolgozik azért, hogy minél sikeresebben boldoguljon hazánkban.

„Amit Amerikában töltöttem időt, ott azért nehezebben ment minden, azért azt így általánosságban elmondhatom. Nagyon nagy a verseny az emberek között, mindenki azért van ott, hogy a médiával kapcsolatban valamit tudjon tevékenykedni. Tehát végülis ott valami hasonlót csinálni, mint amit itt csináltam vagy csinálok, gondolom nem meglepő, hogy sokkal nehezebb, de próbálkozom itt is, ott is” – árulta el a TV2-nek adott exkluzív interjújában Budavári Fülöp. 

A csatorna korábbi online riportere szeptembertől május végééig egy angol iskolába járt, ahol anyanyelvi angol tanárokkal minden nap hat órában gyakorolta a nyelv magas fokú elsajátítását. Budavári reménykedik benne, hogy jelenlegi nyelvtudásával már lehetősége nyílik arra, hogy továbbinduljon műsorvezetői képzésre a tengerentúlon. Családja azonban nagyon hiányzik neki. 

Barta Sylvia

Sikeresen leérettségizett Barta Sylvia lánya. A műsorvezető gyermeke történelemből is angol nyelven tette le a vizsgát.

„Az angol emelt szintet már tavaly megcsinálta, tehát egy ilyen előrehozott érettségit csinált, ami nagyon jól jött. Ugyanakkor most szabadabbá vált, kevesebb tantárgy maradt így hátra, tehát jó döntés volt a részéről” – avatta be Barta a Mokka műsorvezetőit a csütörtök reggeli adásban. Hozzátette: a történelem érettségin lánya 100 százalékos eredményt ért el. 

„Bennem volt egy ilyen belső nyugalom, hogy tudtam, hogy végigtanulta az elmúlt éveket, mi baj lehet? Nagy baj nem lehet! Biztos, hogy szorgalmas, tehát tudja, hogy mire számíthat és felkészült. Ő jobban izgult, én igyekeztem nyugtatni. A ballagás is csodálatos volt. Megható egy szülőnek, hogy tizennyolc évesen elballag a gyermeke, és tudtuk, hogy már többet nem ül abban az iskolapadban, az valahol tényleg olyan megható és könnyeket csalogató” – fogalmazott a tévés, aki annak érdekében, hogy ott lehessen a lánya közelében a vizsgákkor, egy-két finomsággal támogatta az érettségizőket a helyszínen.

Béres Anett

Július 11-én lesz pont egy éve, hogy a Velvet elsőként lehozta: Ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találtak rá egy ismert magyar valóságshow-szereplőre. A reality-sztár nem más volt, mint Béres Anett, aki egy teaszeánszon vett részt, amelynek során erősen hallucinogén Ayahuasca-főzetet fogyaszott a barátnőjével, Sáfrány Emesével. A szeánszt követően aludni tértek, ám Bérest hajnalban még mindig látomások gyötörték, aminek következtében az erdőbe rohant és egy zuhanás közben életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

Béres Anett rengeteg időt töltött kórházban, a felépülése jelenleg is folyamatban van. Legutóbb a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában beszélt arról, hogy hol tart a regenerációja.

Fogalmam nincs hogyan éltem ezt túl lelkileg, testileg, mindenhogy

– kezdte a még fűzőt viselő Béres Anett. „Igazából ez már biztonsági szempontból van rajtam. Hamarabb ki kellett venni a csavarokat a hátamból, mert iszonyatosan fájtak. Nem volt indokolt, nem kellett volna, hogy fájjanak. Valószínűleg úgymond túl kicsi voltam hozzá, vagy nem tudom, én ezt így laikusan gondolom. És mivel még ott gyenge a csont, kettétört a gerincem, ezért ez még egy ilyen biztonsági intézkedés úgymond, hogy nehogy nagyobb baj legyen újra” – magyarázta az egykori valóságshow-hős. Hozzátette: alváskor és egy-egy baráti találkozó alkalmával már a fűzőt sem kell hordania. Mint fogalmazott: hatalmas szerencséje van, hogy nem kényszerült hátralevő életére tolószékbe. A történtek után azzal is szembesült, hogy valójában jó és boldog élete van, rengeteg ember áll mellette. Megtanulta, mennyire fontos, hogy hálásak legyünk az életünk minden egyes percéért, mert hamar megtörténhet a baj.

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: Szécsi István/Velvet)