A Velvet információi szerint egy szeánsz után nyoma veszett a siklósi erdőben egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire később öntudatlan állapotban találtak rá. Egy eltűnt, majd megkerült nő hírét a rendőrség is megerősítette, a „szeánsz" ügyében pedig büntetőeljárás indult.

A Velvet birtokába jutott információk szerint két hazai híresség is részt vett egy bizonyos „tea szeánszon" Siklós környékén július 10-én este. Tudomásunk szerint egyikőjük a rituálé közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kérdésünkre elárulta, hogy 

a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták.

Úgy tudjuk, a valóságshow-szereplőre 

ruhák nélkül, egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, aki kapálni indult.

Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. Sürgősségi osztályra került

– árulta el informátorunk. Hozzátette: a másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt még a szeánszról kórházba szállították, ő rosszul lett a szertartás alatt. Kerestük az érintett kórházat is, ám személyiségi jogokra hivatkozva nem kívántak válaszolni a kérdéseinkre.

Tudomásunk szerint a szeánszot szervező nőt, aki nem először rendezhetett ilyen összejövetelt, őrizetbe vette a rendőrség. Ennek hírét a hatóság nem erősítette meg, ám annyit elárultak:

a 2022. július 10-én este megtartott „szeánsz” részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adnak.

Az érintett valóságshow-szereplőt és annak barátnőjét is kerestük, ám míg utóbbi tagadta a történteket, a szőlősből előkerült nő telefonja ki volt kapcsolva.

Frissítés: Sáfrány Emese 07.12-én délután az Instagram-storyjában jelezte, vállalja, hogy ott volt a szeánszon, viszont ahogy azt állítása szerint a rendőrség által készített tesztje is kimutatta, nem fogyasztott a pszichotróp szerekből. Hozzátette: azt a híresztelést, hogy az egészet ő szervezte, teljes mértékben cáfolja.