Hírösszefoglalónkban még: ezért vonult vissza Dukai Regina, Gáspár Laci haragszik Vastag Csabára.

Fluor Tomi

A két rapper közel sem ápol baráti viszonyt egymással, aminek okairól Karácson Tamás a Story magazinnak mesélt részletesebben. A két népszerű zenész összetűzése régre vezethető vissza: amikor Fluor Tomi a Mizu-val berobbant a köztudatba, Majka nem éppen kedvesen reagált a sikereire.

„Már a Mizu sikere előtt megkaptam az első »kedves« szavakat Majkától. (...) Valahogy mindig talált hibát, és sose hitt abban, hogy amit csinálok, az tényleg sikeres lehet.” – nyilatkozta a Wellhello frontembere, aki egy alkalommal véleményezte, hogy Majka Petőfi Zenei Díjat kapott, mire az ózdi rapper megjegyezte, hogy Fluornak savanyú a szőlő.

„Az a baj, ha Majka valamit a fejébe vesz, az úgy van és kész. A vita hevében pedig úgy bepörög, hogy nem lehet vele mit kezdeni, ami nekem már nem éri meg. Fontosabb a nyugalmam, de egyébként nincs akkora baj, mint sokan gondolják. Ha fellépésen találkozunk, nem fordítjuk el a fejünket, vagy köpködünk a másikra. Köszönünk, poénkodunk, de barátok egészen biztosan sosem leszünk. Hogy őszinte legyek, nincs igényem a barátságára, de úgy gondolom, ez kölcsönös” – zárta a témát Fluor. 

Molnár Anikó

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Anikó 47 évesen úgy döntött, hogy kipróbálja magát az erotikus tartalomgyártásban az OnlyFans-en. A korábbi Nagy Ő nemrég azt is elárulta, hogy pontosan mekkora összeget keres havonta azzal, hogy megosztja a képeit. 

Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek,

de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, a kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom” – árulta el a Story magazinnak Molnár Anikó, akinek közel 1000 előfizetője van, akik szívesen áldoznak azért, hogy pikáns felvételeket láthassanak róla.

Dukai Regina

Az egykori énekesnő elárulta, hogy a folyamatos lámpaláza miatt döntött a visszavonulás mellett és ezért vonult háttérbe a szerepléstől is – számolt be a Blikk

„A covid alatt itthon rögzítettem a híreket, de még így is ezerrel vert a szívem, ha beszélnem kellett. Pedig felvétel volt, amit egyedül én rögzítettem. Akkor állhattam meg, amikor akartam. Az, hogy befejeztem az éneklést és a fellépéseket, nagyrészt ennek köszönhető. A lámpaláz inkább gátolt, mint doppingolt” – árulta el az Instagram-oldalán Dukai Regina.

Gáspár Laci

Az Activity harmadik adásában Dobos Evelin lépett elő műsorvezetőnek, és rögtön hatalmas örömöt okozott Gáspár Lacinak, akit a  „magyar Will Smith”-ként emlegetett. Ezen felbuzdulva, Laci elmesélte, hogyan találkozott majdnem példaképével, de végül zenésztársa, Vastag Csaba miatt nem láthatta a világhírű színészt. 

„A Vastag Csabának írogattam, vigyen be. Azóta haragszom rá. Nem vitt be, pedig ott volt bent. Nem vette fel a telefont. Nem segített. És amikor elment, akkor visszahív: ‘Hát, Lacikám, aszongya, nem volt egy nagy buli. Eljöttem, mert unalmas volt.’ Fotót akartam vele, a példaképemmel!” – árulta el Gáspár Laci.

(Borítókép: Fluor Tomi. Fotó: