Hírösszefoglalónkban még: Curtis megmutatta elkészült álomotthonukat, Krausz Gábor egy megható videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza énekel.

Járai Máté

A Jászai Mari-díjas színész nemrég fél évvel azután járt ismét az RTL Reggeliben, hogy a csatorna megszüntette a munkaviszonyát. Járai időközben az Activity című műsorban kóstolhatott bele ismét a műsorvezetésbe, ugyanis itt a játékosok közül mindig más-más híresség fogja a kezében a gyeplőt. A nagy nosztalgiázás közepette egy kifejezetten kellemetlen élményéről is mesélt, amit az RTL Reggeliben kellett átélnie. 

„Egy nagyon szép enteriőrű budapesti étterembe mentem el. Egy görög étterem egyébként. És iszonyú sós volt a csirkemell a gyrosban. És másnap reggel elkezdett bugyorogni... és én az utolsó vendégnél: »én most, ahogy vagyok, itt hagyom a vendéget«. Zöld fejjel ültem, végig azt órát néztem, hogy mikor van már vége a beszélgetésnek. Peller Mariann volt velem, nem értette, mi történik. Én meg ott haldokoltam” – mesélte Járai.

Fekete Dávid

Korábban mi is beszámoltunk a korábbi Megasztáros énekes kálváriájáról. Fekete Dávid énekesből lett autókereskedő, majd közel két éve több százmilliós sikkasztással gyanúsították meg. A bűnismétlés és az elrejtőzés veszélye miatt harminc napra előzetesbe helyezték, ahol végül 14 hónapot töltött, majd házi őrizetbe került, így a lakását csak korlátozottan, heti két napot dolgozni hagyhatja el. Felesége korábban beadta a válókeresetet, az édesapa azonban a házi őrizetben fogadhatja közös gyermekeiket. 

Közel három éve tart a per, amiben Fekete Dávidot 322 millió forintos csalással vádolják. Az énekes az ügymenet alatt végig fenntartja ártatlanságát, állítása szerint csak további hasznot akarnak húzni belőle volt ügyfelei. Dr. Kaposi Gergely, az énekes jogi képviselője elmondta a Borsnak, hogy mire számítanak ügyfelével az ítélkezési szünet előtti utolsó tárgyaláson.

„Rövidtávú célunk az, hogy a házi őrizet feltételeit módosítsák. Ügyfelem már 12 hónapja van bűnügyi felügyeletben, de véleményem szerint nincs már oka annak, hogy ezt fenntartsák. Jövő héten három napig a feljelentőket hallgatják meg, bizonyítékokat vizsgál meg a tisztelt bíróság, és igyekszik az ellentmondásokat tisztázni. Utána ítélkezési szünet lesz, így legközelebb csak ősztől folytatódhat az ügy”

 – árulta el Fekete Dávid jogi képviselője.

Krausz Gábor

Egy hihetetlenül édes videót osztott meg az Instagram-oldalán Krausz Gábor. A felvételen Krausz Gábor az ágyon fekszik, miközben Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza mellette ül és Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dalát énekli.

Curtis

Széki Attila és Barnai Judit végre beköltözhetett közös álomotthonukban, amit a rapper meg is osztott az Instagram-oldalán. Curtis régi terve volt, hogy kiszakadjon a nagyvárosból és igazi kertes házban éljen, ugyanis mostanra inkább a nyugalomra vágyik. 

„Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki” – nyilatkozta még május elején a rapper.

(Borítókép: Járai Máté. Fotó: Bielik István/RTL)