Ebben a posztban hazai hírességekkel kapcsolatos friss híreket-érdekességeket olvashat.

A Blikknek nyilatkozott egy szegedi nő, akit 2018-ban megkárosított Fekete Dávid énekes, aki a közelmúltban tárta a nyilvánosság elé kétségbeejtő családi és anyagi helyzetét. Az anyuka, aki akkor éppen terhes volt, többek között a következőt meséli az ügyről:

Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi. Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált.

A nő azt mondja, százezreket bukott az ügyön, és többek között olyan részleteket is elmesél, hogy az aláírása oda volt hamisítva az egyik dokumentumra.

Egy másik áldozatot a Tények Plusz, a TV2 műsora szólaltatott meg, ezt az interjút alább lehet megtekinteni, ebben Fekete Dávidot bűnszervezetben való részvétellel vádolják.

További hírek:

  • Tegnap derült ki egy ismerős révén, hogy Vajna Tímea kibékült szerelmével, Zoltánnal. Most egy másik ismerős nyilatkozott a Borsnak, ő többek között azt mondja, Zoltán kiutazott Vajna Tímeához Amerikába, és valószínűleg nyaralni mentek kettesben, feltehetőleg Miamiba.
  • Sáfrány Emese ma reggel jelentette be az Instagramon, hogy szerelmével, Hornyák Ádámmal eljegyezték egymást. A vőlegény egy „Game Over”, a menyasszony egy „I Said Yes” feliratot írt a tenyerére a fotózáshoz, kattintson ide a posztért, amiben a gyűrűt is meg lehet nézni.
  • Az RTL Klub Fókusz című műsorának riportjából kiderül, hogy Oroszlán Szonja egyik hobbija az, hogy lőtéren lövöldöz. A színésznő azt is elmeséli ebben a videóban, hogy a napokban utoljára ment vissza Amerikába, ahol korábban élt, és most az utolsó holmijait is elhozta, ezzel ottani életét végképp felszámolva.
  • Kárász Róbertet beoltották a kínai vakcinával, erre egy héttel később kijött rajta a covid. A műsorvezető a Blikknek számolt be részletesen a betegségéről, azt mondja, nagyon rosszul van, az egyik éjszaka halálfélelme volt.
  • Gáspár Zsolt műsorvezető felgyújtott egy nádast, ami közvetlenül híresebb testvére, Gáspár Győző háza mellett van. Az ebből keletkezett összetűzést a TV2-n futó Mokka című műsor az alábbi videóban foglalja össze, hozzátéve, hogy Gáspár Zsolt azért gyújtotta fel a nádast, mert segíteni próbált gyerekei allergiáján.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy károsult elmesélte, hogyan verte át Fekete Dávid, Zoltán Amerikába repült Vajna Tímeához

Hírösszefoglaló: aláhamisított papírok, darabokból összehegesztett autó a Fekete-ügyben, Sáfrány Emeséék eljegyezték egymást, Kárász Róbert pedig az oltás után lett koronavírusos.

11 · Mar 19, 2021 09:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments