Hírösszefoglalónkban még: Young G Béci nem bírja felesége hiányát, Békefi Viki először mutatta meg újszülött kislányát.

Cápák között

Az RTL jól menő üzleti showműsorában nagy változásokat eszközölne a csatorna. Az amerikai formula alapján sikerre vitt Cápák között című műsor hazánkban az egyetlen hasonló formátum, de a kereskedelmi csatorna a nézettség ellenére is szeretné megújítani a befektetői csapatot. Azt már hivatalosan is bejelentették, hogy Tomán Szabina a következő, hatodik évadban már nem lesz a csapat tagja, de a Blikk információ szerint Balogh Péter és Lakatos István is távozik, a helyükre fiatalabb vállalkozókat keresnek. 

„Szabina helyére már találtak egy igen sikeres üzletasszonyt, ám szeretnék a műsor készítői ebben a produkcióban is érvényesíteni az RTL koncepcióját: fiatalítanák a csapatot, ezzel nyitva a fiatalabb nézők felé. Két olyan férfi vállalkozót keresnek, akik ifjú koruk ellenére már komoly sikereket tudhatnak maguk mögött, és akiknek a munkásságát sokan követik. A castingok már javában zajlanak” – mesélte az informátor. 

A bulvárlap tudósítása szerint új Cápaként felvetődött Csoknyay Zoltán neve, aki a fiatalok körében igen népszerűnek számító Hooded Staff divatmárka tulajdonosa, valamint a Cápák közöttben korábban már szereplő Pachert Balázs, a Balázs kick tulajdonosa is képben lehet.

Rubint Réka

Schobert Norbert a jelek szerint jól ismeri feleségét, ugyanis születésnapja alkalmából egy görögországi utazást ajándékozott kedvesének, ezek a kis kiruccanások pedig Rubint Rékának a legkedvesebb ajándékok közé tartoznak. A fitneszlady a TV2 Tények című műsorában beszélt arról, hogy gyerekkorában nem engedhették meg a hasonló utazásokat, ezért most minden ilyen pillanatot igyekszik kiélvezni. 

„Nagyon szeretek utazni. Gyermekként nem nagyon volt rá lehetőségem, mert az édesapám, édesanyám mezőgazdaságban dolgoztak, és mivel akkor volt a szezon, egész nyáron dolgoztunk a földeken, úgyhogy nem nagyon jártunk sehova, csak a TSZ-üdülőbe, és ott is előre ki kellett jelölni a hetet, hogy mikor tudunk menni” – emlékezett vissza Rubint Réka.

Young G Béci

Young G nemrég úgy döntött, hogy Kanadába utazik és hatalmas turnéba kezd a tengerentúli rajongói örömére – számolt be a Bors. Noha ez szakmailag hatalmas előrelépés és lehetőség számára, az énekes mégsem tud önfeledten örülni a sikereinek, ugyanis rettentően hiányzik neki a családja, de legfőképpen a felesége, Norina. A rapper az Instagram-oldalán adta ki magából az érzéseit egy feleségéhez írt leveélben. 

„Tudtam, hogy nagyon fogsz hiányozni... csak azt nem gondoltam volna, hogy ennyire! A gyermekeim... az egy másik posztot kíván, de most rólad van szó, Norina! El vagyok veszve nélküled és keresem a helyem... de nem találom! Annyi mindent éltünk meg együtt és nyilván most sem örökre vagyok távol... de kezd kibírhatatlanná válni a hiányod! Meghalok érted! Nagyon szeretlek és ezt a szívemből mondom! Meghalok a barátomért, a csajomért, a Feleségemért és a gyermekem anyukájáért!... azt érzem, hogy nem bírom... de komolyan! Csak bódult állapotban vagyok nyugodtabb... de nem lehet mindennap inni! Alig várom, hogy te bódíts újra minden nap el! Szeretlek Szerelmem, hamarosan kivégzem Canadat és megyek haza hozzátok!” – írta az egykori ValóVilág-játékos. 

Békefi Viki

Feng Ya Ou és Békefi Viki kislánya június elején született meg. A Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorban megismerkedett szerelmesek azóta nem mutatták meg újszülött kislányukat a közösségi oldalakon, azonban egy nemrég közzétett TikTok-videóban néhány másodpercre láthatjuk a kislányt. A felvétel az énekesnő terhességének utolsó heteit követi végig, az utolsó képkockán pedig látható az újszülött kislány, aki a Feng Mei Liza nevet kapta. 

@viktoriabekefi Az utolsó hetek… 🥰🤰🏽#fengék #meiliza #pregnantlife #fy #fypage #foryoupage #momlife #family #nekedbe #fyp #kismama #babygirl @YA OU ♬ Countdown - Beyoncé

(Borítókép: A Cápák között befektetői. Fotó: RTL Klub)