Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Árpád hídi horrorbaleset

Július 1-én egy autós letarolta a szalagkorlátot és halálra gázolt egy biciklist az Árpád hídon, majd visszapattant az útra, ahol egy másik kocsinak is nekicsapódott. A fiatal kerékpáros belehalt a sérüléseibe.

A baleset körülményeit Csörgő László vezetéstechnikai szakértő és Zerkovitz Dávid közlekedés pszichológus fejtette ki bővebben a szerda reggeli Mokka adásában. A szakértők szerint a helyszínen készült felvételek alapján feltételezhető, hogy a sofőr 130-150 km/órával is száguldozhatott, mielőtt átszakította volna a szalagkorlátot. A két szakember hozzátette, hogy a tragédiát több sajnálatos körülmény okozta, melyek közül ki kell emelni azt, hogy a sofőrnek nem volt megfelelő vezetési képessége a nagysebességű autóhoz.

„A legeslegfontosabb az, hogy ha valaki egy ilyen autót vesz, annak nemcsak az eszközt, hanem a tudást is birtokolnia kellene, hogy hogyan vezesse ezt az autót, hiszen másodpercek alatt villámgyorsan száz fölé lehet vele menni. Ez a vélt, vagy valós tudás nem mindig igazi, nem mindig tényszerű. Egy ilyen nagy sebességnél nagyon fontos elmondani azt, hogy minél gyorsabban megyünk az autóval, annál jobban csőlátásunk lesz, tehát megszűnik körülöttünk a forgalom, megszűnik a körülöttünk lévő információk áradata a szemünkben.

Egy pillanat alatt egy pici kis malőr történik, máris ilyen nagy balesetek vannak”

– fejtette ki Csörgő László.

Tóth Andi

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Tóth Andi márciusban bejelentette, hogy felhagy az énekléssel.

Bár bizonyos fellépéseket a mai napig vállal, a korábbi stílusú haknik iránti megkereséseket rendre elutasítja az énekesnő. Felszabadult idejét, mint az nemrég kiderült, teljesen mással köti le: a közösségi oldalán elárulta, hogy új karrierbe kezd.

Tóth Andi saját ruhamárkát indít, céljának megvalósítása érdekében pedig rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban.

Azt írta, a projektje már zöld utat kapott és hamarosan megtörténnek az első fotózások. A kreációit a nagyközönség egy július végi bemutatón csodálhatja meg. Azt is elárulta továbbá, hogy az első kollekció „letisztult és laza” szetteket tartalmaz majd. A termékek piacra dobását illetően nagyon izgul, de reméli, hogy el fogja nyerni velük a rajongók tetszését.

(Borítókép: Tóth Andi a Sztárban sztárban. Fotó: Kaszás Tamás/Index)