Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Bódiék

Szerencsét hoz a házasodó pároknak a Bódi család, amelynek tagjai elárulták: ha ők fellépnek egy esküvőn, akkor azok a párok egy életen át szerelmesek maradnak. Legközelebb az ifjabb Bódi Csabi lagziján csendül majd fel az Aranyeső című nóta, a részletekről a büszke apa és a vőlegény mesélt. 

„Ha lesz lagzi, természetesen Bódi Gusztinak és apámnak, Bódi Csabinak kötelező lesz, hogy elénekeljék ezt az áldást. Sajnos még csak polgári szertartásunk volt, de lagzi is hamarosan lesz” – árulta el a fiatalabb Bódi Csabi. Az ikonikus dal varázsát az énekes is megerősítette.

„Tudomásom szerint válás sehol nem történt. Nagyon fontos, hogy az aranyeső, az igazából ha elmegyünk egy esküvőre vagy fellépni és előadjuk, akkor az Isten felé egy imádkozás, egy áldást kérünk azokra az emberekre, akik ott fellépnek, vagy ott vannak megnézni minket. Az aranyeső az szeretetet, egészséget, boldogságot és összetartást jelent.”

Dankó Tünde és Szirtes Dávid

Petőfi Sándor 1845. augusztusában, Szalkszentmártonon írt versét, az Álmaimban gyakran... cím költeményt dolgozta át és zenésítette meg Dankó Tünde és a Sztárban sztár leszek felfedezettje, Szirtes Dávid. A párost közös menedzsmentjük hozta össze a kollaborációra, a klip forgatására Petőfi Sándor szülővárosában és otthonában került sor. 

Az ikonikus vers megzenésített formájának klipje Kiskőrösön kezdődik a költő szülőházánál, ahol egy rendhagyó Petőfi taxiba száll be az énekesnő, majd énekelni kezdi a költemény első versszakát. A szép szerelmes vers előadásával az a duó célja, hogy a vágyakozás érzését keltsék a hallgatóban. 

„Kiskorom óta szeretem a verseket és Petőfi az egyik kedvenc költőm volt. Az interneten jött velem szembe ez a vers és már akkor tudtam, hogy szeretnék vele alkotni valamit én is” – fogalmazott a TV2 Mokkában a fiatal énekesnő. 

Shane Tusup

Shane Tusup először mutatta meg élő adásban a barátnőjét, Nagy Viktória Zoé fitneszmodellt. Mint azt korábban mi is megírtuk, a sztáredzőt májusban hozták először hírbe a szőkeséggel, akit a Testépítők Nemzetközi Szövetségének (IFBB) világbajnokságára készített fel Szabó Zsófi és Hosszú Katinka exe. A modell a magyar állampolgársági eskütételére is elkísérte új párját, ám akkoriban még mindketten tagadták, hogy több lenne köztük munkakapcsolatnál.

Azóta arról is hírt adtunk, hogy a Tisza-tó partján nemrég megválasztották a Magyarok Világszépét, a versenyen pedig Nagy is indult. Amikor nem kapott díjat, amerikai kedvese teljesen kiborult

Bár egy ideje mindenki tudja, hogy Tusup és Nagy egy párt alkot, hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, ám nemrég megtört a jég, ugyanis kéz a kézben jelentek meg a TV2 Mokka stúdiójában péntek reggel. Mint azt elmondták, kifejezetten jót tett a kapcsolatuknak a kezdeti titkolózás.

„A sajtónyilvánosság miatt vigyáznunk kellett. Nagyon élveztük, ahogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, ahogy egyre jobban nő és erősödik a kapcsolatunk. Nagyon jót tett a kapcsolatunknak ez az időszak, ami alatt fejlődhetett és erősödhetett a köztünk lévő kötelék még azelőtt, hogy kaotikussá vált volna a nagy nyilvánosság miatt” – magyarázta Tusup, aki az úszás, labdarúgás, jégkorong, curling és a tenisz mellett párjának köszönhetően a fitnesz világába is belekóstolhatott, míg Nagy Viktóriának az angol nyelvtudása erősödött az edző mellett. Utóbbi a beszélgetés során megvallotta: ennyire még sosem volt önmaga egy kapcsolatban.  

(Borítókép: Shane Tusup. Fotó: Kovács Tamás/MTI)