Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Végvári Ádám

Elmúlt 72 éves, de nem vesz vissza a tempóból Végvári Ádám, aki jövőbeli terveiről mesélt a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában. A zenész először is cáfolta a híreszteléseket, melyek szerint a visszavonuláson törné a fejét, majd a kamerák előtt tisztázta: esze ágában sincs leállni a zenéléssel, a sok utazás azonban lefárasztja. 

„A Covid előtt már úgy tűnt, hogy sok a buli. Hetven koncertünk volt egy évben. Akkor azt gondoltam, hogy jó lenne visszavenni egy kicsit. Majd jött a Covid, vissza is vettünk, nem is volt koncert és depressziós lettem, hogy otthon ülök és rájöttem, hogy nekem kell a koncert. Úgyhogy nagyon örülök, hogy megint föllendült a dolog, ez az életem azt hiszem, ezt szeretem csinálni” – fogalmazott a Neoton Família legendája, akit családja is teljes vállszélességgel támogat a karrierjében.

Feng Ya Ou

Teljes lázban ég Feng Ya Ou és Békefi Viki családja, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjeinek ugyanis nemrégiben született meg a kislányuk, Mei Liza, méghozzá pont az énekes születésnapján. A pár állítja, hatalmas náluk a boldogság, azonban a pici hasfájással küzd, így sokszor nehezen telnek az éjszakák. 

„Most egy picikét pont neccesebb esténk volt, most, hogy így reggel jöttem. Van egy kis pocak fájás. Úgy tudjuk, hogy ez teljesen normális egyébként a babáknál. Most próbálgatunk mindenféle módszereket. Amikor az utolsó napokban jártunk, akkor emlékszem, ki is raktunk Vikivel egy képet és megkérdeztük a követőinket, hogy mit javasolnak, hogy tudna esetleg beindulni a szülés, mert már éppen aktuális volt. Ha van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi az, ami nagyon-nagyon beválik mondjuk ilyen pocakfájásra, azt most is nagy szeretettel várjuk, mert tényleg, már mindenféle dolgot kipróbáltunk és nagyon várjuk, hogy ez az időszak úgymond véget érjen. Nagyon nehéz látni, hogy a kisbaba szenved, de egyébként meg nagyon cuki, eszik, alszik és minden teljesen normális” – vallotta meg teljes őszinteséggel a tanácstalan édesapa.

Kris Jenner

Csak a smink tartja egyben a Kardashian-klán anyatigrisének, Kris Jennernek az orrát – állítja dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész, aki rávilágított, hogy a valóságshow-hősnek már vagy ötször eltörték a csontját a korábbi plasztikai malőrök helyrehozása érdekében.

„A végeredmény csak egy pillanatig mutat jól, addig, amíg jól sminkelt képeket látunk róla. Ellenkező esetben szanaszét álló csontokat láthatunk Kris esetében is” – fogalmazott királyi többesben dr. Krasznai, utalva ezzel Nick Jonas feleségének, Priyanka Choprának a kálváriájára. A színésznő azóta depresszióval küzd, hogy orrplasztikája volt, egy interjúban ugyanis elárulta: elrontották a beavatkozást, ez pedig mentálisan nagyon megviselte őt.

Nagyon nagy kihatással van a magánéletre, a hétköznapi életre bármilyen műtét.

Az orr ilyen szempontból mindig egy nagyon izgalmas dolog, hiszen az arcunk közepén van, ezt elrejteni nagyon nem lehet és egy pici változtatás is, ha jól sikerül is, látszik. Mert az nem létezik, hogy ne látszódjon” – szögezte le a szakember. Kiemelte: egy szépészeti beavatkozás nemcsak a páciens mindennapjaira, hanem annak mentális egészségére, pszichés állapotára, családi életére és a szexuális kapcsolataira is hatással lehet.

Priyanka Choprát az édesapja végül rábeszélte egy korrekciós műtétre, amelynek során szerencsére sikerült javítani a színésznő orrának állapotán. 

(Borítókép: Kris Jenner. Fotó: Getty Images)