Will Smith és Jada Pinkett Smith legidősebb gyermeke, a rapperként tevékenykedő Jaden Smith múlt szombaton töltötte be 25. életévét. Ahogyan az lenni szokott, szülei a közösségi médiában is felköszöntötték a fiukat, ám Will Smith sorain kiborultak a rajongók.

Meglehet, csak viccelődni próbált, az Insta-huszárok mégis beleszálltak Will Smith minden szavába, amit a fiához, a 25. születésnapját múlt szombaton ünneplő Jaden Smith-hez intézett a közösségi médiában. A fiatal rappert először az édesanyja köszöntötte fel néhány kedves szóval.

Boldog 25. születésnapot édes, édes Jadenem!

– írta nemes egyszerűséggel Jada Pinkett Smith, férje azonban bő lére eresztette a mondandóját, amelyet bár feltehetőleg viccnek szánt, az internet népe nagyon is komolyan vett.

„Boldog születésnapot, J-Diggy. Őrület, hogy már 25 éves vagy?!??! Amikor én 25 voltam, volt egy 2 éves gyerekem… Csak mondom… Veled mizu? Mivel töltöd az idődet?” – tette fel a kérdést a színész, aki úgy tűnik, a 2022-es Oscar-díjátadón lezavart pofon óta egyszerűen nem tud olyat tenni, amivel elnyerné a rajongók tetszését. Az igencsak egyedire sikerült születésnapi köszöntője alatt többen is nekimentek Smithnek, mondván, hogy kínos ilyesmivel cukkolni a gyerekét nyilvánosan. Arra is felhívták a színész figyelmét, hogy manapság később vállalnak gyereket az emberek, és attól, hogy ő nagypapa akar lenni, még nem kellene a fiát nyomás alá helyezni.

A kritikus kommentelők táborához csatlakozott Smith anyósa is, aki megjegyezte a színésznek, hogy a fia minden bizonnyal okosabb nála.

Arról már kevesebben tesznek említést, hogy Will Smith a fiával kedvenc közös fotóját osztotta meg a szöveg mellett, erre pedig fel is hívta a fia, és vele együtt mindenki figyelmét. A jó pár évvel ezelőtt készült fekete-fehér felvételen a színész átkarolja Jaden-t, akivel épp egy szöveget futnak át együtt.

(24.hu)

(Borítókép: Will Smith. Fotó: Getty Images)