Hírösszefoglalónkban még: Tatár Csilla kiakadt a vendéglátósokra.

Dobó Ági

A műsorvezetőnő az Activity című műsor vendége volt, ahol az aktuális játékmester, Járai Máté egy intim kérdést tett fel. 

„Igaz, hogy amikor a gyerekeket vártad, azt mondtátok a férjeddel, hogy no szex?” – hangzott a kérdés a Járaitól.

Hát, ezt nem én mondtam! Ezt ő mondta

– válaszolta az egykori szépségkirálynő, aki később részletesen is kifejtette az okokat. 

„Ez csak a várandósság alatt volt probléma. Onnantól kezdve, hogy nőtt a hasam, Csabának ez vizuálisan nem annyira jött össze, és nem volt kívánós olyan kétszer hat hónapig, azt hiszem. De nem akarok erről beszélni, mert nagyon traumatikus volt”

Reviczky Gábor

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, idén márciusban prosztatarákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál: a betegség egy agresszív fajtája támadta meg a Jászai Mari-díjas színész szervezetét. Eleinte arról volt szó, hogy nem találtak áttéteket és megúszhatja kemoterápia nélkül, most azonban kiderült, hogy újabb daganatok miatt mégis szükség lesz a kezelésre – tudta meg a Blikk.

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban... ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki. Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz” – árulta el Reviczky Gábor, aki a kemoterápia ellenére is ugyanolyan tempóban dolgozik.

Tatár Csilla

Tatár Csilla egy hosszú Instagram-bejegyzésben akadt ki a vendéglátósokra, akik véleménye szerint egy bizonyos témában nem elég figyelmesek.

„Tegnap storyban írtam arról, hogy mennyire meg tud még mindig lepni, hogy a vendéglátásban, sajnos a legtöbb helyen az ételallergiát vagy intoleranciát mennyire nem ismerik, mennyire félvállról veszik” – kezdte a műsorvezetőnő, aki szerint sokan emiatt csak olyan helyre mernek menni nyaralni, ahol magukra tudnak főzni, mert a vendéglátósok itthon nem törődnek ezzel a problémával. 

„Ráadásul sokszor pl. az van, hogy téged néz hülyének olykor még a szakács is, amikor próbálod elmagyarázni, hogy a tejmentesség és a laktózmentesség, két totálisan különböző dolog” – hangoztatta Tatár.

(Borítókép: Dobó Ági és Kis Csaba. Fotó: Papajcsik Péter/Index)