Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Gáspár Bea 

Gáspár Győző felesége is szerepelhetett volna a Feleségek luxuskivitelben reality-műsorban, állítása szerint Polgár Tünde volt az egyik felbujtó, aki megakadályozta, hogy a forgatáokon részt vehessen – ezt állítja legalábbis Bea kaján mosollyal a Hal a tortán egyik adásában.

Gáspár Bea egy delikátban segít a műsor versenyzőinek a bevásárlásban, ekkor került sor a kellemetlen beszélgetésre a két fél között, melynek témája Bea műsorban való szereplésének a megakadályozása volt. Mikor ugyanis a luxusfeleség betért hozzá, hogy összeszedje alapanyagait a főzéshez, Bea komoly vádakkal szembesítette őt a vásárlás kezdetén. 

Már mi megismerkedhettünk volna amúgy előbb is Tünde!

– dobta fel a labdát Tündének Bea asszony, aki szembesítette Tündét azzal a váddal, hogy személyesen ő fúrta ki a műsorból. 

„Akkor rosszul hallottad! (...) Miután én ismerem az Evelint... Ezt rosszul hallottad!” – reagált Polgár Tünde. 

Hogy hol van az igazság és Bea asszony nem csak viccelt-e a luxusfeleséggel azt nem tudni, minden esetre nem lehetett ezek után a vádak után egyszerű Polgár Tünde számára a bevásárlás. 

A kérdés tehát ezek után is bennünk él. Vajon tényleg Polgár Tünde keze is benn volt abban, hogy kifúrják Gáspár Beát a Luxusfeleségekből?

Young G Béci

A héten úgy tűnt, gondok lehetnek Young G Béci és Mészáros Norina házasságával. A rapper ugyanis egy azóta eltűnt Instagram sztoriban fakadt ki magánéletével kapcsolatban, ahol a következőket írta: 

„Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek. [...] Meg sem érdemled, hogy bármit is kirakjak!”

A rajongók a poszt után megijedtek, hogy vajon mi történhetett a Bécivel, de nem sokkal a posztolás után már a kanadai béranya-programról beszélt a nézőknek a Mokkában

Rácz Béla ugyanis három hetet töltött családja nélkül Kanadában és a beszélgetés során elárulta, hogy a fellépések mellett mi volt látogatásának az egyik legfőbb oka. 

„Ez nem csak fellépés volt. Alapjában véve azért is mentem ki, mert körül akartam nézni. Nekünk tervben van, egy öt éves tervben benne van, hogy egy öt évet kint tartózkodni, akár Kanadában. Megmondom őszintén, hogy a legnagyobb döntés az azért is lenne, mert a Norinának nem lehet már gyermeke és Magyarországon a béranya programot azt nem támogatják. Ott kint, Amerikában és Kanadában lehet erről szó és titkon vágyom egy kisfiúra még, hogy a két lány mellé még lehetne egy kisfiam is” – mondta a rapper. 

Nyári Darinka és Laky Zsuzsi

Közös módszerrel fogyott le és került bomba formába Nyári Darinka és Laky Zsuzsi. A két hölgy fantasztikusabban néz ki mint valaha, fogyásuk és barátságuk titkát pedig a szerda reggeli Mokkában is megosztották a nézőknek. 

A két édesanya egy étrendkiegészítő segítségével érte el az álom testsúlyukat, Darinka pedig kifejtette, úgy érzi, a démonaitól szabadult meg a fogyásának köszönhetően, Laky Zsuzsi pedig külön örül annak, hogy mindezt egészséges módon tehették. 

„Én ennek az új terméknek a tesztalanya voltam és erről beszéltünk a Zsuzsival és ő is kipróbálta és neki is bejött. Szerintem azonos korban vagyunk, azonos tipusuak vagyunk, így alakult ez a történet, hogy ő is kipróbálta, bejött neki” – árulta el a nézőknek Darinka, aki az utóbbi időben majd kicsattan az energiától is. 

(Borítókép: Gáspár Bea. Fotó: Trenka Attila/Index)