Hírösszefoglalónkban még: az orvosok sem tudják megmondani, milyen betegség kínozza Molnár György Elefántot.

Orosz Barbara

Orosz Barbara március harmadikán egyszer már férjhez ment szerelméhez. Francia párjával a lehető legromantikusabb módon, Párizs legpatinásabb városházáján mondták ki az igent, ráadásul a helyszín közel volt ahhoz a metróállomáshoz, ahol filmbe illő módon megismerkedtek. A párizsi után most egy újabb ceremóniára került sor egy 55 fős vendégsereg társaságában a Festetics-kastély parkjában, ahol minden adott volt ahhoz, hogy mesebeli legyen a nagy nap.

„Volt egy megállapodásunk, miszerint – a párizsi, hivatalos házasságkötésünket követően – ő szervez egy esküvőt Franciaországban, aztán én is szervezek egyet itthon. Ennek praktikus oka is volt, méghozzá, hogy a családjainknak és barátainknak ne kelljen ide-oda utazniuk. Illetve ezzel lehetőségünk nyílt arra is, hogy jobban megismerhessük egymás szeretteit, akikkel persze, a jövőben igyekszünk majd minél több időt együtt tölteni” – árulta el a kulisszatitkot a műsorvezető.

„A kastélyból kilépve, egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt, előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány. Majd amikor megpillantott a férjem, neki is azonnal könnybe lábadt a szeme. Imádom, hogy mindketten bátran vállaljuk a könnyeinket, ha elragadnak az érzelmek” – áradozott a ceremóniáról Orosz Barbara a Story magazinnak

Bálint Antónia

Szakíthatott szerelmével Bálint Antónia. A Blikk értesülései szerint, az egykori szépségkirálynő és párja kapcsolata hónapok óta válságban volt, és végül nem tudták megmenteni a románcot. Antónia egy ideje már a közösségi média oldalain sem közölt közös fotókat párjával, ami mindig intő jel manapság.

Megviselték a történtek, de igyekszik továbblépni és a munkájára, valamint a lányára koncentrálni 

– mondta a lapnak az informátor.

A korábbi szépségkirálynő és párja több mint két évig volt együtt. 

Molnár György

Az Omega együttes legendás gitárosa hosszú ideje szédüléssel küzd, de ami a legaggasztóbb az az, hogy az orvosok sem tudják megmondani, mi okozhatja a rosszulléteket. A napokban átesett egy speciális vizsgálaton is, az úgynevezett TILT-teszten, de továbbra sincs meg a probléma forrása. 

„Azt tudom, hogy a szédüléses tünetek vizsgálatára használják, és ha itt van a probléma, akkor nekem el kellett volna ájulnom az asztalon. De ez nem történt meg! Folyamatosan azt kérdezgették, nem vagyok-e rosszul... Az asztalon semmi nem történt, viszont mondtam nekik, ha majd visszaállítanak vízszintesbe, akkor nem leszek jól... s így is volt, miután felálltam” – árulta el a Borsnak Molnár György, aki kétségbeesett a vizsgálat eredménye miatt.

„Ebben a pillanatban nem tudom, hogyan megyünk tovább. Nagyon bíztam ebben a vizsgálatban, hogy végre kiderül, mi nincs rendben velem, és ennyi idő után el tudjuk kezdeni a megfelelő kezelést. A következő konzultáción beszélem meg az orvosommal, mi jön ezután” – tette hozzá a zenész.

(Borítókép: Orosz Barbara. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)