Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Szandi

Több évtizedes fóbiáját és halálfélelmét győzte le Szandi, amikor nemrég ismét lóra ült. Fiatalon egy súlyos lovasbaleset következtében három napig kómába került, ám egy videóklip kedvéért újra nyeregbe pattant.

„Láttam magam előtt, ahogy a klipben vágtázom egy lovon. Amikor elmondtam Csabinak, akkor dobott egy hátast" – magyarázta a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában az énekesnő, akinek a férje bár ellenezte az ötletet, Szandi megállíthatatlan volt. Mint azt elmesélte: gyerekkorában imádott lovagolni, egy alkalommal úgy döntött, hogy betörne egy csikót, ám az ledobta magáról és jóval messzebb, eszméletlen állapotban találtak rá. Rohammentővel vitték kórházba, ugyanis életveszélyes állapotba került.

„Egy hónapig ki sem engedtek, 17 évesen az agyam, a beszédközpontom sérült. Ezután már nem tudtam úgy lóra ülni, mint korábban, nagyon féltem. Most 20 év után isteni jelnek tekintem, hogy egy nap erre az ötletre, érzésre ébredtem” – magyarázta az énekesnő.

Varga Viktor

Hatszáz méter magasról ugrik ki Varga Viktor ejtőernyő nélkül Hajdúszoboszlón. Az énekes az AEROfesten ragadja meg a különleges lehetőséget, ahova tavaly vadászrepülővel érkezett.

Annyira nem akartam, de senki nem vállalta be rajtam kívül

– vallotta be a sztár, aki kijelentette: nem fél a haláltól, a kockázat ellenére szereti kitolni saját határait. Heincz Gábor Biga és DR BRS is ott lesz a gépen, akikkel a lenti színpadon később közösen énekli el az új „koccintós dalukat”. Innen egy indián kenuba nyargal majd az énekes, a Tiszán ugyanis 40 hajó kapcsolódik majd össze.

Nem az a lényeg, hogy belehaljunk, hanem hogy élvezzük.

Palvin Barbara

Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvőjéről exkluzív felvételek kerültek napvilágra. Mesebeli körülmények között kötötték össze életüket 2023. július 15-én, Magyarországon. Kiderült, hamarosan még egy esküvőt tartanak majd Kaliforniában, a násznép is nagyobb lesz, 115 főt hívtak meg.

„A könnyeim a telefonomra potyognak, miközben posztolom ezt” – ezekkel a szavakkal mutatta meg a nagy nap néhány részletét Palvin Barbara a közösségi oldalán. A modell és szerelme Palvin szüleinek ceglénberceli birtokán tartotta a szűkkörű eseményt. 

A világhírű magyar szupermodell életében Dylan Sprouse az első férfi, akit felvállalt a nyilvánosság előtt, ennek ellenére sok magánéleti titkot nem osztottak meg magukról. A lánykérés Kaliforniában, még szeptemberben történt, ám az eljegyzést sokáig titkolták, mert nem akartak médiafelhajtást. Később az is kiderült, hogy az esküvő szervezésében Palvin testvére, Anita segített: a szerelmesek ugyanott keltek egybe, ahol korábban a modell szülei. A menyegzőt követő buliban Palvin Barbara egy magyar tervezésű vörös menyecske ruhát viselt, a hazai hagyományok szerint pálinka és pörkölt is bőséggel volt. Palvin összesen három ruhát viselt a nagy napon, ami a hírek szerint nagyjából 15 millió forintra rúghatott. 

(Borítókép: Palvin Barbara és Szandi. Fotó: Taylor Hill/Getty Images; Papajcsik Péter/Index)