Hírösszefoglalónkban még: kirabolták Tóth Andit, Valkusz Milán üzent Majkának, Gáspár Bea nem bánta meg a Győzike-show-t.

Puskás-Dallos Peti

Schumacher Vanda egy szemérmetlen ruhadarabban ült be a Puskás-Dallos házaspárhoz beszélgetni a Celebrandi legutóbbi részében. Az influenszer szinte sokkolta Puskás-Dallos Petit, aki nem is érezte magát túlságosan komfortosan a beszélgetés alatt. A The Bieberes frontembere nehezen tudta levenni a szemét Vanda sokat mutató felsőjéről. 

Nagyon csinos vagy, jól nézel ki. Azt a betyárját! Azért most megmutattad!

– kommentálta Vanda megjelenését az X-Faktor korábbi mentora, majd megkérte feleségét, hogy inkább kezdje ő a beszélgetést.

„Zavarban vagy?”  – kérdezett vissza Bogi, mire férje csak ennyit mondott: „Iszom egy kis vizecskét”.

Puskás Peti később megkérte Vandát, hogy kicsit húzza összébb a kabátját, ám a lány vonakodott eleget tenni a kérésnek, így Puskás a teljes beszélgetés alatt kénytelen volt Vanda melleivel szembesülni. 

Kicsit nehéz volt elvonatkoztatnom ettől a dressztől

– magyarázkodott utólag az énekes.

Tóth Andi

A visszavonult énekesnő hivatalosan ma reggel rántotta le a leplet új ruhakollekciójáról egy divatbemutató során.

Az esemény elején Tóth Andi köszöntötte az egybegyűlteket, az örömteli pillanatokat azonban elrontotta a menedzsere, Tóth István bejelentése, aki elárulta a publikumnak, hogy az elmúlt órákat a rendőrségen töltötték. Valaki ugyanis kirámolta a ruhákkal megpakolt autójukat, alaposan elrontva ezzel a várva várt eseményt – számolt be a Blikk

ValMar

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt a Forbes idén is kiadta a legértékesebb celebek listáját, amelyen ismét Majka végzett, megelőzve Sebestyén Balázst. A legnagyobb meglepetést, azonban Valkusz Milán és Marics Peti duója, a ValMar okozta, akik új szereplőként a 13. helyen nyitottak. Az ózdi rapper egy „Elnézést” felirat társaságában osztotta meg a Forbes listáját, és tudatosította első helyét. A bejegyzés alatt megjelent Valkusz Milán is, aki pimaszkodott egy kicsit idősebb kollégájával.  

Kapaszkodj meg, papa, mert jövőre a ValMar megrengeti a dobogót

– üzente Valkusz Milán a Majka aranyérmes posztja alatt kommentben.

Gáspár Bea

Az nlc.hu készített interjút Gáspár Győző feleségével, aki megkapta azt a kérdést is, hogy újra belemenne-e a Győzike show című reality-be. Gáspár Bea szerint jól használták ki ezt a lehetőséget, és úgy gondolja, hogy más celebek nem is hagytak akkora lenyomatot, mint ők.

„A producerünkkel a mai napig jó viszonyban vagyunk, és még most is azt mondja, ezt senki mással nem tudták volna megcsinálni.

Lehet, hogy vannak Magyarországon celebritások, ismert emberek, de ilyen szintű lenyomatot nem biztos, hogy bárki más tud hagyni.

Nem bántam meg semmit sem, minden úgy volt jó, ahogy volt. Ember vagyok, igen, szoktam kiabálni is, felvállalom magamat is” – fogalmazott Gáspár Bea. 

(Borítókép: Puskás-Dallos Péter. Fotó: Papajcsik Péter/Index)