Hírösszefoglalónkban még: Nádai Anikónak csúnyán beszóltak, elcsattant az első csók a Celebrandi című műsorban.

Young G Béci

A korábbi Való Világ szereplő rapper kórházba került – számolt be a Bors. Mint arról korábban beszámoltunk az utóbbi időben nehéz időszakon mentek keresztül a feleségével, Norinával, ugyanis a férfi Kanadában turnézott. Ezen időszak alatt eltávolodtak egymástól, a rappernek pedig nagyon hiányzott a családja. Ezúttal Norina tett ki egy 24 óráig elérhető történetet az Instagramra, amelyben egy magánklinikáról jelentkezik be, ahol férje éppen infúziót kap. A feleség szerint azonban nincs ok az aggodalomra: a zenész csak vitaminokat kap. 

Nádai Anikó

Nem túl kedves kommenteket kapott Nádai Anikó egy néhány napja közzétett Instagram-bejegyzése alatt. A műsorvezetőnő nem hagyta szó a gyalázkodó hozzászólásokat. Nádai egy fürdőruhás fotót osztott meg, amely alatt egy kommentelő azzal heccelte, hogy olyan, mintha terhes lenne. A kommentháború természetesen rögtön elindult: egyesek helyeseltek, míg sokan a védelmére keltek a hírességnek.

Később ő maga egy újabb posztban reagált a kommentekre:

„Őszintén szólva nagyon meglepett, mennyien írtátok, hogy biztos terhes vagyok. Hát… az igazság az, hogy rosszul esett.

Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság.

Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam... Sajnos amikor várandós voltam több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel... Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra” – válaszolt a felvetésre a műsorvezetőnő. 

Köcse György

A Dancing with the Stars profi táncosa volt a Celebrandi című műsorban az első, aki eljutott egy randipartnerével a csókolózásig. A profi táncos a kiszemeltjét először teniszezni vitte, majd sikerült egy kis táncot is belecsempésznie a randiba.

Miután hazakísérte a lányt úgy érezte, hogy itt az idő, és megcsókolta. 

(Borítókép: Rácz Béla. Fotó: Bársony Bence/RTL)