Több mint két hét telt el azóta, hogy Lindsay Lohan életet adott első gyermekének. Az egykori tinisztár egy friss fotón mutatta meg, hogy néz ki ennyi idővel a szülés után.

Fáradtnak, de felettébb boldognak tűnik legújabb fotóján Lindsay Lohan. Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, az énekesnő július 17-én szülte meg első gyermekét. A kisfiúnak Lohan és férje a Luai arab nevet adták, amelynek jelentése: védelmező.

Az egykori botrányhősnő a szülés óta egy már korábban elkészült reklámkampányon kívül semmit sem osztott meg magáról a közösségi médiában – egészen eddig. Legújabb felvételén egy hálószobai tükör előtt pózol, és bár a szemeiből tisztán ki lehet olvasni az átvirrasztott éjszakák okozta fáradtságot, Lindsay Lohan rég tűnt ilyen boldognak. Utoljára talán akkor, amikor hivatalosan is összekötötte az életét szerelmével, Bader Shammas pénzügyi szakemberrel, akivel Dubajban alakította ki a közös életét.

A fénykép mellett a színésznő kifejtette, hogy nagyon büszke a testére és arra, hogy az mi mindenre volt képes a terhesség időszakában, illetve most, a felépülés során.

Anyának lenni a legnagyobb öröm a világon

– tette hozzá. A bejegyzés alá záporoztak a dicsérő kommentek, mindenki elismerően nyilatkozott Lindsay Lohan szülés utáni alakjáról.

A színésznőt nemsokára képernyőn is újra láthatjuk, ugyanis szerepet kapott a Netflix egy készülő, az eredeti tervek szerint karácsony környékén debütáló filmjében, az Irish Wish, vagyis az Ír kívánság című alkotásban. A legfrissebb hírek szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy a film csak 2024-ben, az ír ünnep, azaz Szent Patrik napján, március 17-én vasárnap debütál. Ha ennél előbb szeretné újra filmszerepben látni Lohant, nézze meg a tavaly karácsonykor megjelent Karácsonyi románc című filmjét a streaming-szolgáltató oldalán.

(Borítókép: Lindsay Lohan. Fotó: Getty Images)