Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Fördős Zé

A hazai Forbes magazin július végén tizedszer készítette el a legértékesebb magyar celebek listáját. Nemrég hasonló listát tettek közzé, amely a hírességek üzleti tevékenységeit szemlézte. Fördős Zé, A Konyhafőnök című műsor állandó műsorvezetője és egyben zsűritagja a képernyő mellett az üzleti életben is sikeres. A Street Kitchen oldalát üzemeltető és a videós tartalmakat gyártó Lunchbox Produkciós Kft. tavaly 342 millió forintos bevétel mellett ért el 53 millió forintos profitot. Fördős másik cége, a médiareklám-tevékenységgel foglalkozó SK Sales House Kft. tavaly 759 millió forintos árbevétellel és 59 millió forintos eredménnyel működött.

A gasztrobirodalom ezzel átlépte a milliárdos álomhatárt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

A sztárséf és az énekesnő két hasonló közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy elválnak. Azért egy apró különbség mégis akadt a két írás között:  a sztárséf talán egy fontos információt rejtett el, ugyanis a „fricska” szót használta. A kifejezés azért tűnt fel sokaknak, mert a Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival a koncertjein fellép. A rajongókban hamar felmerült a gondolat, hogy az énekesnő a táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe – számolt be a Blikk.

A közösségi média oldalakon sokan Papp Máté Bencét nevezték meg, mint Tóth Gabi lehetséges új párját. 

„Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté. Közte és Gabi között régóta izzott a levegő” – fogalmazott egy közeli ismerős a Blikknek. 

(Borítókép: Fördős Zé. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)