Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Egyre több információ lát napvilágot Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban, sokkolta az embereket a párról terjedő hír, miszerint harmadik fél is lehet az oka szakításuknak.

Mindenki találgatni kezdte, mi történhetett, a legtöbben azt szúrták ki Krausz Gábor közösségi oldalán, hogy a fricska szó is bekerült a posztba. Azt pedzegetik a legtöbben, hogy Tóth Gabi háttér tánckara, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja miatt mehetett tönkre a házasság.

A tévesen támadott Fricska együttes besokallt, majd egy közleményben reagált a vádakra:

Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék váláshoz nincs köze egyik zenakari tagnak sem

Az információk szerint Gabinál múlt el a rózsaszín köd, nem pedig a sztárséfnél. A szakértő szerint a következetesség segíthet Krausz Gábor és Tóth Gabi válásában ebben a nehéz időszakban. 

Kóbor János

A színpadon találta meg a boldogságot édesapja elvesztése után Kóbor Léna, aki „pink hagyma” készítés közben mesélt a Gyöngyhajú Lány Balladájának sikeréről a kedd reggeli Mokkában. 

Léna őszintén válaszolt a műsorvezetőknek arra a kérdésére is, hogy édesapja támogatta-e azt az álmát, hogy ezen a pályán helyezkedjen el.

Ő azért féltett ettől a pályától, de nyilván ő is mindig azt mondta, hogy azt kell csinálnom, amit szeretek. Úgyhogy azért támogatott, persze

– szögezte le a már több előadáson is fellépő ifjú tehetség. 

Léna azt is elárulta, hogy az előadások közben érzi Kóbor János jelenlétét és támogatását a színpadon és hisz benne, hogy édesapja örülne annak, hogy a dalai tovább élnek általa a színpadon. 

Sziget Fesztivál

Napjaink egyik legnagyobb világsztárjának, Billie Eilish-nak a koncertjével zárul a Sziget Fesztivál. Hogy mire számíthatunk az utolsó napon, azt a TV2 riportere, Holp Rebeka árulta el a kameráknak a fesztivál helyszínéről jelentkezve. 

Bár az utolsó nap reggelén a színpad eleje még kordonnal volt beépítve, már voltak olyanok, akik hajnali három órától kezdve elkezdtek sorakozni, hogy a legközelebb kerüljenek szeretett előadójukhoz a koncert folyamán. Érdekesség, hogy a fesztivál szervezői már 2017 óta próbáltak egyeztetni az ikonikus énekesnővel a koncert azonban mindezidáig meghiúsult. Az idei évben is csak úgy sikerült lefoglalni a népszerű énekesnőt, hogy egy nappal eltolták a fesztivált. 

„Róla tudni kell, hogy a családja, illetve az ügynöksége nagyon szigorú azzal kapcsolatban, hogy mennyi napnak kell eltelnie az amerikai valamint az európai fellépése között. Így történt az, hogy a Sziget tett egy ajánlatot Billie Eilish-nak egy hétfői fellépésre, ők ezt elutasították, viszont a keddi napot elfogadták” – tudósított a riporter. 

Az este negyed tíz órakor kezdődő koncertért 600 millió forintot tesz zsebre az énekesnő, de óriási bulira lehet majd számítani tőle. 

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)