A szappanopera, amelyet Britney Spears és Sam Ashgari válása szolgáltat vélhetően még hosszú ideig fog tartani.

Britney Spears híresen hírhedt arról, hogy folyamatosan botrányokban keveredik és mindig tudnak róla írni a bulvárlapok valami szaftos sztorit. Tegnap óta a Sam Ashgarival való szakításával van tele a sajtó. A botrányhősnő és férje szakítását állítólag utóbbi kezdeményezte, miután már nem érezte magát biztonságban felesége oldalán. A fitneszedző szerdán adta be a válókeresetet, alig néhány órával azt követően, hogy napvilágot látott a szakításuk híre.

Korábban is beszámoltunk róla, hogy a házasság nem tartott sokáig: a férfi 14 hónappal ezelőtt vette el a sztárt, és úgy tudni, hogy azóta Britney többször is fizikai összetűzésbe keveredett vele. Utóbbi állításról nemrég néhány részlet is napvilágot látott. 

Asghari állítás szerint felesége többször is erőszakosan viselkedett vele: nem egyszer fajult a tettlegességig a vitájuk, egyszer pedig álmában támadt rá, ekkor a biztonsági őröknek is közbe kellett avatkozniuk. 

A személyi edző sosem viszonozta a fizikai atrocitást, de az utóbbi időben már féltette saját testi épségét. Főleg azért, mert az énekesnő a kaliforniai otthonában tart egy késgyűjteményt, ugyanis az utóbbi időben paranoiásan fél attól, hogy valaki megtámadja. Ezek után nem csoda, hogy Ashgari kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a válási papírok beadásakor.

Persze a fentebbieket még tetézi, hogy a fitneszedző úgy sejti, felesége félrelépett a házvezetőjükkel, akit arra is megkért, hogy kamerázza le meztelenül.

Spears érzelmi kapcsolatai egyébként korábban sem voltak zökkenőmentesek: édesapját a pokolba kívánja, míg gyermekei eltávolodtak tőle. 

(Daily Mail)

(Borítókép: Britney Spears és Sam Ashgari. Fotó: Steve Granitz/Getty)