Egyre jobban aggódnak a rajongók Britney Spears miatt, aki az elmúlt években csak kirohanásaival vagy meztelen felvételeivel került a címlapokra. Legutóbbi éttermi balhéja után összegyűjtöttük az énekesnő öt leginkább aggodalmat keltő botrányát.

Hajnyírás

2007. február 16-án Britney Spears elment egy Los Angeles-i fodrászatba, ahol több tucat paparazzo előtt kopaszra nyírta magát, majd egy esernyővel rátámadt egy lesifotósra. Az énekesnő egy tetováló szalonban folytatta az estét, hogy kivarrassa a derekát. 2019-ben Spears elmesélte, miért tette a dolgot: a történtek előtt volt férje, Kevin Federline házában járt, és el akarta vinni a fiait, Seant és Jaydent, ezt azonban nem tehette meg. 2008 januárjában elvették tőle a fiait és kórházba került, pszichiátriai kezelései miatt pedig végül gyámság alá helyezték.

Gondnoksági csata

A híresség 13 éven át tartó kálváriája 2021 novemberében ért véget, amikor édesapját, Jamie Spearst felfüggesztették a gondnoki státuszából. Az énekesnő azt állította, hogy a családja ezekben az években több dologban is bekorlátozta. Elmondása szerint akarata ellenére dolgoznia kellett, valamint fogamzásgátló eszközöket használnia, holott gyermeket szeretett volna, emellett nem férhetett hozzá 60 millió dolláros vagyonához, illetve az Instagramra sem posztolhatott. 

Botrányos esküvő

Britney Spears és párja, Sam Asghari 2022. június 9-én tartották az esküvőjüket az énekesnő Los Angeles-i otthonában. A nagy nap kis híján elmaradt, miután a popsztár exférje, Jason Alexander meg akarta akadályozni a ceremóniát. Alexander 2004-ben vette feleségül az énekesnőt Las Vegasban, de mindössze 55 óráig voltak házasok. Nem sikerült a terve, rögtön elfogták birtokháborítás, vandalizmus és testi sértés elkövetése miatt.

Meztelen felvételek

Az egykori popsztár az utóbbi időben számtalan meztelen képet mutatott magáról a közösségi médiában, sőt, olyan is előfordult, hogy a nemi szervét csak egy emoji takarta a kíváncsi szemek elől. A posztok nem nyerték el a rajongók tetszését, inkább felháborodást keltettek. A hírek szerint férje, Sam Asghari sem örül ezeknek a felvételeknek.

Balhé az étteremben

Az előadó pár napja azzal került a címlapokra, hogy jelenetet rendezett egy étteremben, ahová a férjével ültek be. A jelenlévők szerint az énekesnőnek mániás rohama lehetett, ugyanis magából kikelve ordibált, a beszédéből pedig semmit nem lehetett érteni. A párja nem sokáig tűrte a jelenetet, ugyanis pár perccel Spears kiakadása után elhagyta a helyet. A botrány itt még nem ért véget: pár órával később az énekesnő kirakott egy videót az Instagram-oldalára, melyen bemutat a követőinek. A rajongók aggódnak, hogy a híresség hamarosan újra orvosi kezelésre szorul. 

(Borítókép: Britney Spears Fotó: Steve Granitz/WireImage)