Hírösszefoglalónkban még: ezért kellett távoznia szentendrei otthonukból Krausz Gábornak, Liptai Claudia mindig is irigyelte Ördög Nórát.

Czutor Zoli

A zenész egyszer már keveredett balhéba a szilveszteri petárdázás miatt, ekkora a kutyás társadalommal került összetűzésbe. Ezúttal az augusztus 20-ai tűzijátékról mondta el igencsak karcos véleményét:

„Van egy szép hagyományunk: megünnepeljük egyszer egy évben a magyarságunkat, a nemzetünk születését. Nehogy már ne lehessen ezt egy előre bejelentett, 25 perces tűzijátékkal megünnepelni?”

 – tette fel a Borsnak a költői kérdést Czutor, majd folytatta:

„Persze most is voltak, akik egymásnak estek különböző platformokon, de kérdem én:

tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig ebben az elcsigázott világban?”

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítottak, sőt az énekesnőnek már új kapcsolata van. A sztárséf egyhamar ki is költözött a közös szentendrei otthonukból. Azóta a Blikk kiderítette, hogy a tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében az énekesnő tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Liptai Claudia

Liptai Claudia Osváth Zsolt 1 kanapén című műsorában mesélt arról, hogy milyen a kapcsolata Ördög Nórával.

„Olyan gyönyörű volt, az egész típusra gondolok. Tulajdonképpen minden, ami én nem lehettem. Magas, hosszú nyakú, hosszú lábú, ekkora szájú, barna hajú, irigylésre méltó. Bármikor láttam műsort vezetni, arra gondoltam, hogy én soha nem tudok ennyire pontos lenni. Tehát ő egy szuper pontos, a munkáját tökéletesen elvégző nő volt. Nem is volt neki könnyű más képességeit kidomborítania. Állandóan dolgozott, ha kellett, ha nem, de nagyon jól elhülyéskedtünk az adások alatt és után is” – mesélt kolléganőjéről Liptai. 

(Borítókép: Czutor Zoltán. Fotó: RTL Sajtóklub)