Hétfő reggeli instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • Manuel a The Voice első adása után egy luxusszállodában engedi ki a fáradt gőzt. A fiatalok körében népszerű énekes azonban nem egyedül utazott el: a fotókon látható egy szőke hajú bombázó is, akivel többek között egy ágyban feküdve is láthatjuk a sztárt. A fiatal lány egyébként sokak számára ismerős lehet a közösségi média oldalakról, ugyanis ő nem más, mint Busch Laura influenszer és sportoló, aki szintén posztolt ugyanebből a luxusszállóból. 
  • Mi is beszámoltunk róla, hogy szakított Sam Asghari és Britney Spears, miután előbbi kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva beadta a válókeresetet. Azóta mindkét fél vádaskodásba kezdett, miközben Britneynek ez már a harmadik házassága, ami nem happy enddel zárul. Az énekesnő nemrég egy olyan videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen az látható, hogy egy kígyó tetoválást varratott a gerincére. Sokan ezt utalásnak tartják Samre.
  • A nálunk is ismert Big Brother valóságshow brit verziójának 2009-es nyertese, Sophie Reade nem szégyenlős. A szemrevaló hölgy már a showműsor alatt is elsősorban külsejével vette le a lábáról a nézőket, ezúttal melltartó nélkül mutatkozott az Instagram-oldalán. 

(Borítókép: Manuel. Fotó: Kaszás Tamás/Index)