Újabb évaddal jelentkezik nemsokára a Dancing with the Stars. A műsor apropóján rendezett sajtótájékoztatót szeptember 5-én tartották, a rendezvényen valóságos sztárparádé fogadta a média képviselőit.

Hamarosan negyedik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A produkcióban többek között tánccipőt húz Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti is.

A műsor folytatására nem kell sokat várnia a rajongóknak: az idei trófeáért október 14-től megkezdődik a küzdelem, amelyet ezúttal is Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna vezényel le a stúdióban. A sajtótájékoztatón a műsorvezetőnő is részt vett, ám nem akárhogyan érkezett:

Lékai-Kiss Ramónát egy privát hajó hozta a rendezvényre,

ahol bejelentették, hogy a Dancing with the Stars negyedik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával, név szerint: Radics Gigi énekesnő és Baranya Dávid szolnoki Príma-díjas táncművész, a műsor harmadik évadának döntőse; T.Danny rapper és Lissák Laura többszörös Országos Bajnok koreográfus; Sydney van den Bosch egykori szépségkirálynő és Ádám Csaba többszörös Ranglista Győztes; Simon Kornél színész és Szőke Zsuzsanna hatszoros országos bajnok, a Dancing with the Stars második évadának döntőse; Hunyadi Donatella modell és Bődi Dénes koreográfus; Marics Peti énekes és Stana Alexandra, háromszoros showtánc világbajnok, a műsor első és második évadának döntőse; Király Linda énekesnő és Suti Andris, a latin-amerikai táncok országos bajnoka; Szabó András Csuti és Tóth Katica diplomás táncpedagógus, a harmadik évad döntőse; Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, az első és harmadik évad győztese; Krausz Gábor séf és Mikes Anna Junior Prima-díjas sportoló, a második évad döntőse.

A sajtótájékoztatón személyesen ott volt a táncpartnerével Krausz Gábor és Marics Peti is. Előbbi talpig aranyban bulizott az eseményen.

„Steakben jó vagyok, köretekben és halakban is. A táncban viszont nagyon béna, életemben nem táncoltam még. Az első alkalommal, amikor találkoztunk, volt pár lépés, amit megmutattam Annának. Ő megdicsért, én elhittem, innen megyünk tovább” – magyarázta Gelencsér Tímeának Krausz Gábor, aki nem tagadta, hogy együtt szinte ragyognak a táncpartnerével. 

Krausz Gábor feltűnése sokakat meglephetett, a séf ugyanis nem a legjobb időszakát élő Tóth Gabival való válása miatt. Marics Peti jelenléte szintén meglepő volt, hiszen az énekes csak nemrég gyógyult fel egy súlyos bokatörésből, amelyet még egy Budapest Parkban tartott koncertje közben szenvedett el, amikor rosszul lépett a színpadon az első szám alatt. Mint az a koncert után kiderült: nemcsak bokatörést, de ínszalagszakadást is szenvedett. A történtek után most élesben veti be a lábait Marics, aki nem titkolta: mindig is abban bízott, hogy Stana Alexandrával rophatja majd a műsorban.

Humorérzékben ott lesz a csaj

– vélekedett a ValMar-duó tagja, aki kifejezetten fontosnak tartja, hogy karakterben illeszkedjen hozzá a partnere. Példaként hozta fel, hogy amikor ellőtt pár „betegebb” poént, Alexandra nevetett, és nem érezte magát kínosan.

Szerintem elleszünk.

A Dancing with the Stars negyedik évadának versenyzői elkezdték a felkészülést, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal lépjenek majd a táncparkettre október 14-én.

A TV2 újabb online műsorait szeptember 6-án egy különálló eseményen leplezték le. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

(Borítókép: Lékai-Kiss Ramóna és Gelencsér Tímea. Fotó: Papajcsik Péter/Index)