Noor Alfallah alig három hónapja adott életet közös kisfiuknak, mégis szakítottak a világsztár színésszel.

Az Oscar-díjas Al Pacino minden idők egyik legjobb színésze, aki ráadásul a fiatalabb nőkre hajtó férfiaknak is példakép lehet, ugyanis mostanáig egy 29 éves barátnője volt. Noor Alfallah-ot már régóta Hollywood pénzhajhászaként tartják számon miután olyan idős hírességekkel randizott Al Pacino előtt, mint Mick Jagger és Clint Eastwood. Ahogy az előbb említett két legenda esetében, úgy Al Pacinoval sem tartott sokáig a románcuk,

pedig a 83 éves színésszel nemrég még közös gyermekük is született.

Korábban az is kiderült, hogy a színészlegenda elsőre nem hitt a fülének, hogy újra apa lesz, ezért DNS-vizsgálatot is kért, ám annak eredménye már minden kétséget kizárt arra vonatkozóan, hogy Al Pacino az apja a gyermeknek. A szülés utáni hónapok azonban nem a vártak szerint alakultak: mindössze három hónap telt el és szakított a pár. 

Mostanra már arról folyik a jogi vita, hogy kihez kerüljön a kis Roman Alfallah Pacino. A 29 éves édesanya kérelmet nyújtott be a Los Angeles-i városi bírósághoz, miszerint a szülői felügyeletet teljes körűen ő szeretné gyakorolni, miközben Al Pacino csak indokolt esetben látogathatná a kicsit. 

(Daily Mail)

(Borítókép: Al Pacino. Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty)