Dudás Miklós és Szigligeti Ivett házassága már korábban válságba került, ám egy ideig úgy tűnt, rendezni tudják a kapcsolatukat. Az egykori világbajnok kajakozó nemrég azonban Instagramon bejelentette: válik a feleségétől.

Azóta találgatják az emberek, hogy vajon Dudás Miklós és Szigligeti Ivett képes-e rendezni a gondjait vagy végleg véget ér-e a házasságuk, hogy az egykori sportoló tavaly november elején, a második gyerekük születése után elköltözött otthonról.

Bár egy időre úgy tűnt, hogy a párnak sikerült egymással dűlőre jutnia, végül nem tudtak visszatalálni egymáshoz és a silabizálásoknak véget vetve Dudás Miklós egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben bejelentette: válik a feleségétől.

A követőik szinte egytől egyig megrendültek a hír hallatán, akárcsak korábban Krausz Gábor bejelentésén, amikor tudatta: hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. Ellentétben velük, Dudásnak és Szigligetinek a poszt szerint békében sikerült szakítani. Mint azt az élsportoló a feleségéről és gyermekeiről megosztott közös kép mellé írta:

„Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze, közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük” – szúrta ki a Blikk.

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett kilenc évvel ezelőtt jött össze egymással. Az egykori kajakos 2019-ben jegyezte el a modellt, lányuk, Nara még az év márciusán világra jött. Fiuk, Miló 2022. október 20-án született, nem egészen egy hónappal azelőtt, hogy Dudás hátrahagyta a családját.

(Borítókép: Dudás Miklós és Szigligeti Ivett. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL)