Mischinger Péter és párja, Nyitrai Judit a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában elárulta, hogy kislányt vagy kisfiút várnak-e, majd a gyermek leendő nevét is megosztották a nézőkkel.

Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikőt a Mokka műsorvezetői a névnapján köszöntötték, a műsorban Hegyes Berci is ajándékkal lepte meg a művésznőt. A táncos az október 14-én kezdődő Dancing with the Starsban lesz Eszenyi partnere. A színésznő elárulta: nagyon boldog volt, amikor felkérték őt a szereplésre, ám cserébe le kellett mondania egy külföldi rendezést. Hegyes Bercit is hatalmas örömmel töltötte el, hogy a művésznővel alkothat egy párt, hiszen számára sem idegen a tánc.

„Az én koromban már nem annyira könnyű a mozgás, de az a célom, hogy a következő tíz évet mind fizikailag, mind szellemileg jobban tudjam eltölteni. Mindig táncosnő szerettem volna lenni...” – fogalmazott Eszenyi Enikő, miközben a fejére helyezte a kendőt, amelyet Hegyes Berci ajándékozott neki. 

Nánási Dorottya

Nánási Dorottya szépségkirálynő beengedte a TV2 kameráit diósdi otthonába, hogy megmutassa, hogyan éli a mindennapjait. Mint kiderült, szinte egész nap sürög-forog, ugyanis szorgosan besegít édesanyjának a házimunkában. A Mokka stábjának érkezésekor éppen mindenmentes banánkerenyeret készített.

Szeretek kint üldögélni, tanulni, olvasni a kertben

– árulta el Nánási, aki a sütés mellett rendszeresen kertészkedik is: locsolja a fákat, virágokat ültet, de a fűnyírás a kedvence a kinti tevékenységek közül. Az állatok ellátásáért is ő felel. A ház körüli munkákon kívül természetesen rengeteget tanul, illetve arra is bőven volt ideje, hogy felkészüljön az ország egyik legszínvonalasabb szépségkirálynő-versenyére, amelyet pár hónappal ezelőtt megnyert, így az ő fejére került a korona. Ezek után sincs megállás: nemsokára kezdődik a világverseny egyiptomi döntője, így az egyetem mellett sokat készül rá, hogy büszkévé tegye a hazáját.

Mischinger Péter és Nyitrai Judit

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Mischinger Péter és felesége, Nyitrai Judit babát vár. A pár a péntek reggeli Mokkában rántotta le a lepet arról, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e, emelett születendő gyermekük leendő nevét is elárulták.

A korábbi exatlonos és szerelme szeptember másodikán kelt egybe. Az esküvőjük fergetegesre sikerült, Mischinger tütüben és harisnyában is táncra perdült a lagzin, amelyet egy római erődben tartottak. A vendégeket szórakoztató programok között volt fegyveres küzdelem, valamint egy, a kisbabájuk nemét felfedő parti is. Ugyanez a nagyközönség számára péntek reggel derült ki a Mokka adásában, ahol az ifjú házasok elárulták:

kisfiút várnak, aki édesapja után a Péter nevet kapja majd.

Nyitrai Judit elmondta, hogy ő az egykori exatlonos személyében nemcsak férjet választott maga mellé, hanem édesapát is a gyermekének. Mischingert kiváló szülőként képzeli el, és bár egyikőjük sem tagadja a kettejük közt lévő különbségeket, mindketten egyenlő feleknek tartják magukat.

(Borítókép: Mischinger Péter. Fotó: Kaszás Tamás/Index)