Szerdai instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • A Dancing with the Stars legújabb évadában Eszenyi Enikő és Hegyes Berci is színpadra áll majd. A 62 éves színésznő és ifjú táncpartnere rengeteget próbálnak, hogy minél sikeresebbek legyenek az első élő showban. A próbák kulisszái mögé most egy videóban engedtek betekintést, ahol látható, hogy Enikőnek mennyire kemény felkészülést vezényel táncmestere. 
  • Dér Heni először mutatta meg legújabb családtagjukat, a két hónapja született Blankát. Az énekesnő négy főből álló családjával egy fotózáson vett részt, amiről egy videót is megosztott az Instagram-oldalán. A videó ide kattintva látható.
  • A Megasztár 2010-es szériájában feltűnt – akkor még kislány – Patai Anna örömhírt osztott meg az Instagram-oldalán: a 23 éves énekesnő a hétvégén férjhez ment.
  • A Sum frontemberét, Deryck Whibley néhány nappal ezelőtt életveszélyes állapotban, tüdőgyulladással vitték kórházba. Azóta most jelentkezett először a népszerű zenész, méghozzá a Facebook-oldalán tudatta, hogy milyen állapotban van. 

„Csak szerettem volna egy percet, hogy megköszönjem mindenkinek a szeretet és a támogatást. Bár még nem vagyok túl a nehezén, és azt mondták, a következő hetekben hullámvölgyekre számíthatok, pozitív maradok és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy túljussak ezen az egészen. Még mindig ágyhoz vagyok kötve, nehezen lélegzek, szorító mellkasi fájdalmaim és elég vad lázalmaim vannak, ami, azt gondolom, szórakoztatóvá teszi ezt az egészet”

(Borítókép: Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan. Fotó: TV2)