Vasvári Vivien szeptember 6-án adott életet harmadik gyermekének. Azóta három hét telt el, de máris megmutatta a szülés utáni alakját.

Horváth Gréta

Horváth Gréta a kórházból jelentkezett be a minap, ugyanis nemrég egy hasplasztikai műtéten esett át. Az operációt követően nagy fájdalmakról panaszkodott, de öröm az ürömben, hogy a beavatkozás utáni első vizsgálatok során mindent rendben találtak nála, így végre a gyógyulás útjára lépett.

A hasi műtétre azért volt szüksége az influenszernek, mert az elmúlt hónapban rengeteg feleslegtől sikerült megszabadulnia, ezzel együtt azonban jelentős mennyiségű bőrfelesleg maradt vissza a testén, ami esztétikailag gondot okozott a számára. Óriási bátorságra volt szüksége, hogy műtőasztalra feküdjön, a fájdalom ellenére viszont megérte neki az operáció.

„Élek! Jelentősen jobban vagyok. Az első éjszakám volt, amikor tényleg pihentetően aludtam. Ma lesz a csövek kivétele, elvileg utána jobb és könnyebb lesz. Annyira izgatott vagyok, hogy nem is hiszem el, hogy megtörtént” – örvendezett egyik legújabb Instagram-bejegyzésében Horváth Gréta. Tervei szerint továbbra is folytatja majd azt az egészséges életmódot, amit a műtét előtti időszakban elkezdett, és aminek köszönhetően sikerült lefogynia.

Kőnig Anna

Kőnig Annával utoljára az Exatlon Hungary versenypályáin találkozhattak a TV2 nézői, amikor kamerák előtt, Dominikán bizonyította be rátermettségét a legkeményebb kihívások közepette.

Szuper teljesítménye majdnem a dobogó csúcsára juttatta, ám ha a versenyben nem is ért révbe, a magánéletben bizony sikerült neki! Az idei évben jelentette be, hogy a párja eljegyezte, az esküvő előkészületei pedig javában zajlanak. Mint kiderült, a férje egy igazán szerencsés flótás, Kőnig Anna ugyanis igazi konyhatündérként mozog a konyhában. Legutóbb egy saját barackos süteményreceptet osztott meg a közösségi oldalán, majd annak elkészítését is bemutatta egy rövid videóban.

Vasvári Vivien

Kétségtelen, hogy Vasvári Vivien szinte sugárzik a boldogságtól: ahogy mi is megírtuk, szeptember 6-án hoztak világra harmadik gyermekét, akiről nemrég újabb fotókat is posztolt.

A modell azóta már Magyarországon tartózkodik, utoljára a londoni repülőtérről jelentkezett be, egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben pedig egy egész alakos, tükrös képet tett közzé magáról nemrég. A fotóból jól látszik, hogy Vasvári Vivien azon szerencsés nők közé tartozik, akiken nem sokkal a szülés után már alig látszik, hogy gyermeket hordtak a szívük alatt. Egy szó mint száz, a modell bomba formában van. A képet ide kattintva tekintheti meg.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Kaszás Tamás/Index)