Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Epres Panni és Penélope Cruz Párizsban futottak össze, ugyanis a Lancôme ragyogó gálaest keretein belül ünnepelte a nők szépségét a Louvre-ban. A vörös szőnyegen olyan sztárok vonultak fel, mint Aya Nakamura, Amanda Seyfried, He Cong, Chiara Ferragni, Emma Chamberlain és a csodás Penélope Cruz, utóbbival egy közös képet is készítette Epres, ami ide kattintva látható.
  • Amal Clooney pár nappal ezelőtt férje társaságában New Yorkba látogatott a George Clooney Foundation for Justice nevű alapítvány rendezvényére, ahol számos más híresség is tiszteletét tette rajtuk kívül, például Matt Damon, Anne Hathaway és Cindy Crawford is. A sztárfeleség egy gyönyörű fehér ruhában villogott férje oldalán.
  • Luna Johanna nem hétköznapi szépség, és erre a magyar celebvilág hírességei is felfigyeltek már: korábban járt Pumped Gabóval is, míg legutóbb Azahriah párja volt (nem tudni, hogy együtt vannak-e még – a szerk.). A magyar influenszer nemrég egy olyan fotót posztolt, amelyen kísértetiesen hasonlít a világhírű Angelina Jolie-ra. 
  • Zámbó Krisztián és Zsuzsika 12 év alatt három lánykérésen és négy szakításon vannak túl, ám a jelek szerint továbbra is fülig szerelmesek. Krisztián ezúttal egy lufikból készített csokrot ajándékozott kedvesének, aki ezt gyönyörű szavakkal hálálta meg.

Lehet, hogy téged vártalak mindig

– írta a menyasszony.

(Borítókép: Epres Panni. Fotó: Daniele Venturelli)