Alább áttekintjük, mik derültek ki hazánk hírességeiről, amióta a legutóbbi hírösszefoglalónkat közöltük. Tartsanak velünk, hosszú lesz!

Kiborult Azahriah megcsalt barátnője

Elevenébe vágtak a sértő kritikák Baukó Attila, azaz Azahriah megcsalt barátnőjének, Lunának. Az influenszer a közösségi oldalán írt arról, milyen nehezen viseli, hogy a palacsintafesztiválos botrány óta többen rossz embernek tartják őt. Mint ismert, hatalmas port kavart az az interneten terjedő szexvideó, amely a népszerű énekesről, Azahriahról és egyik rajongójáról készült a Szolnoki Palacsintafesztiválon egy hónappal ezelőtt. A fiatal zenész a színfalak mögött, a mobilvécéknél szexelt a fiatal lánnyal, miközben barátnője, Luna Mallorcán tartózkodott.

Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy Azahriah és Luna szakít-e a történtek után, és sokak nagy megdöbbenésére a lány nyilatkozatai azt sugallták, van esély a békülésre. A megcsalt lányra emiatt zúdult gyűlöletcunami, melyet nem visel jól. Az őt ért vádakra most az Instagramon reagált, írja a Blikk.

Úgy gondolom, hogy senki életében nem tettem kárt soha, nem bántottam senkit, nem is ítélkeztem senki felett, nem szóltam bele soha senki életébe, ha volt is negatív véleményem, inkább magamban tartottam, nem szeretem azokat az embereket, akik bántanak másokat bármilyen formában, igyekszem jó ember lenni, mindenben megtalálni a jót, szeretetben és boldogságban tölteni a mindennapjaimat. Mégis azt tapasztalom, hogy az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utalnak, kinevetnek, elemzik a személyiségem, hogy milyen ember lehetek.. Bevallom, fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak, csak azért mert próbálok élni, saját döntéseket hozni, és haladni előre, nem biztos az sem, hogy mindig jól döntök, lehet nem vagyok egy példamutató ember, de a döntéseimmel csak is magamat bántottam az életben, senki mást

– írta a fiatal lány. 

Keblei miatt támadják Hódi Pamelát

Tegnap a Velveten is olvashatott arról, hogy Hódi Pamela a jó időt kihasználva egy falatnyi fekete bikiniben szívta magába a napsugarakat medencével is rendelkező kertjében. Bár a dekoltázshangsúlyos fotó miatt többen dicsérő szavakkal illették a kirobbanó formának örvendő kétgyermekes édesanyát, mégis akadtak olyan kommentelők, akik bántó jellegű hozzászólásokat fűztek a poszthoz. Hódit, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el, a keblei miatt támadták követői, melyeket a Ripost vett észre.

A mellet ki kell tenni...

Hány grammosak lehetnek? A doboz még biztos megvan

Hányinger, ahogyan kinéz

Nagy a gyász, ha a ciciket kirakod

írták többen.

Csomókat találtak Marics Peti hangszálán

Kényszerpihenőre megy a VALMAR együttes, miután Marics Petinek és Valkusz Milánnak több koncertet is le kellett mondania az utóbbi időben. Az énekesek az egészségi állapotuk miatt nem léptek színpadra, ám mint kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint az a rajongók sejtették. Marics hangszálán ugyanis csomókat találtak. 

Sajnos nem a legjobb hírekkel érkezek. Az utóbbi időben tőlünk nem megszokott módon volt több buli lemondásunk is, pedig tudjátok, hogy ez az utolsó megoldás, amit választunk legnehezebb szituációkban is. Nekem már a Sztárban sztár műsor előtt is 2 hónap pihenőt javasolt az orvos, miután látta, milyen állapotban vannak a hangszálaim a folyamatos igénybevételtől és erőltetéstől, de utána se pihenő következett.. Most jutottam el odáig, hogy újra meg tudtam nézetni, hogy áll, és sajnos nem javult a helyzet, sőt, mindkét hangszálamon csomó alakult ki, ami azért nem gyerekjáték. Ha romlik a jelenlegi helyzet, akár műteni is kellhet, de egyelőre a legjobb megoldás, amit az orvos ajánlott, a szigorú pihentetés. Így muszáj lesz kényszerpihenőre mennünk

tudatta az Instagramon Marics.

Felnőttfilmben szerepelt Hajdú Balázs humorista

Vicces és érdekes élménynek tartja Hajdú Balázs humorista, hogy korábban  felnőttfilmben volt statiszta. A Comedy Club standuposa annak idején teljesen véletlenül bukkant a forgatási lehetőségre, s bár kezdetben nem sejtette, milyen munkáról lehet szó a hirdetésben, nem bánta meg, hogy belement. Úgy véli, ez a nagyjából tizenöt évvel ezelőtti forgatás jelentette a szórakoztatóipari karrierje indulását.

Úgy éreztem, érdekes lenne egy napot eltölteni a kamerák társaságában, ekkor ugyanis még nem voltam standupos. A forgatási helyszínen láttam, hogy a főszereplőket meztelenül sminkelik, akkor megdöbbentem, de úgy voltam vele, most már nem szállok ki. (...) A jelenetemben öltönyt kellett felvennem, a lányok pedig koktélruhában voltak. Egy bulin kellett tombolnunk, amin a főszereplők egymásnak estek és előttünk kezdtek el szexelni. Eleinte nyilván furcsa volt, de pár óra alatt hozzá lehetett szokni a látványhoz. Utólag azt mondom, vicces és érdekes élmény volt, be is raktam a sztorit az egyik műsoromba

– magyarázta a Blikknek a humorista, aki még az Iwiwen bukkant rá a filmesek hirdetésére.

Kárpáti Rebeka nem kíván szerepelni a médiában

Nem az új párja miatt igyekszik a háttérbe vonulni Kárpáti Rebeka, derült ki egy, az Instagramon indított kérdezz-felelek során. A modell egy rajongója kérdésére válaszolva árulta el, hogy már nem tölti el akkora örömmel a médiában való szereplés, ezért sem posztol annyit.

Egy kicsit demotivált vagyok az utóbbi pár hónapban a munka terén... Valahogy elfogyott az energiám, az ambícióm a social media-s tartalomgyártás, az itteni és az egyéb médiabeli "láthatóságom" kapcsán. Nem szeretnék már az előtérben lenni, szerepelni... A háttérben azon dolgozom, hogy minél előbb kialakítsak egy olyan életformát, ami nem feltétlenül függ össze szorosan ezzel. (...)Túl sok a bullshit és kezdek telítődni. Lehet, csak azért vagyok ilyen, mert három éve nem voltam a szokásos egyedül lelépek a világ elől tripjeimen. Meglátjuk. De amúgy érdekes, hogy mostanában nagyon sok emberrel találkoztam, aki pont ugyanezt érzi

– fogalmazott a minap az Instagram-történtében Kárpáti, akinek szavait a Blikk idézte.

Oláh Gergő rasszizmus áldozata volt

Roma származása miatt rengeteg atrocitás érte kollégista korában Oláh Gergőt. Az X-Faktor korábbi győztese az őt ért támadásokról a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt.

14 évesen szembesültem életemben először azzal, hogy valakinek nem tetszik az, hogy én roma vagyok. Ahol felnőttem, Karancslapujtőn, a faluban nem találkoztam ezzel. Tudtam, hogy létezik, de nekem senki nem mondott semmilyen rasszista jelzőt. Nekünk mindenki köszönt, mindenki ismert minket, mi is visszaköszöntünk. Valószínű, hogy ez a szüleimnek köszönhető, akik minket nagyon jól neveltek. A tisztességre, az előzékenységre, az elfogadásra. A koliban találkoztam ezzel először, hogy valakinek ez nem tetszik, és nagyon nem értettem ezt az egészet

mesélte az énekes, hozzátéve, előfordult, hogy a dolgok tettlegességig fajultak. Oláh azt is elárulta, hogy a nem művészeti képzésben résztvevők szórakoztak vele: kollégiumi szobája ajtaján lévő résen beöntöttek egy vödör vizet, vagy felgyújtott újságpapírt dobtak be. Mint mondta, ő sosem támadt vissza.

Szorcsik Viktória nem vágyik nagy családra

Kendőzetlen őszinteséggel vallott a családról, a családalapításról és a számára fontos értékekről Szorcsik Viktória. A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja, aki bár már nem szereplője a bulvárnak és tudatosan óvja a magánéletét, szakmailag nagyon is aktív, jelenleg is színházban játszik, nem zárkózik el teljesen az anyaságtól, korából adódóan azonban későinek érzi, hogy szüljön.

Ha most el akarom kezdeni a családalapítást, akkor is eltelik egy év minimum – ha mondjuk most teherbe esnék –, és ha megszülném a babát, akkor 44 éves leszek, akkor 60 évesen mennék érte az értettségi bankettre. Ezt nem látom már. Soha nem voltam nagy családalapító, és ebben a szellemben élő típus. Eddig mindig elvoltam valakivel, amíg közösen jól éreztük magunkat, de nagy terveim senkivel nem alakultak ki (...) Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek. Ennél – bármennyire is rosszul hangzik – én önzőbb vagyok. Nem tudok olyan figyelmet adni mind a háromnak, hogy elégedett legyek. Ez is talán a maximalizmusomból fakad. És ha nem tudnék mindenkinek egyenlő figyelmet adni, akkor a fejemben már nem úgy kattognának a dolgok, és megborulna valami. (...) Most kitolódik minden, lehet, hogy fogok szülni egy gyermeket, de nem ez az elsődleges cél. Megtaláltam a saját világomat, és nem gondolom, hogy ezért engem meg kell bélyegezni, vagy kevesebbnek kell tituálni

magyarázta a színésznő a Palikék Világa by Manna műsorában, a Hová tűnt? legutóbbi adásában.

Babát vár Barbee

Zenta-Bata Adrienn, azaz Barbee a minap az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy férjével, Zenta Gáborral szülői örömök elé néznek. Az egykori tinisztár boldogsága határtalan.

Hatalmas hírünk van: Kisbabánk lesz! Hihetetlenül boldogok vagyunk, ugyanis novemberben szülők leszünk! Szóval az utóbbi időben emiatt is voltam annyira inaktív és már szörnyen nehéz volt titkolni a pocakomat, főleg képeken! Mivel sokan hosszú évek óta követtek, ezért mindenképp szerettem volna megosztani veletek a boldogságunkat @gabrielzentai -val! 

– írta az énekesnő, akiről néhány hónapja az is kiderült, hogy az ún. BPPV-vel, azaz jóindulatú helyzeti szédülés betegséggel küzd.