A műsorvezető a Szingli vagy Svindli forgatásáról jelentkezett be egy exkluzív videóval, amiben kifejtette, hogy ő mit keres egy férfiban.

Hétfőn debütált a Viasat 3-on a Szingli vagy Svindli című társkereső műsor, amiben Tápai Szabina testvére, Tápai Andrea keresi élete párját, akivel elviheti a 20 millió forintos fődíjat.

A 36 éves Tápai Andrea a Velvetnek adott interjújában elmondta, hogy nem érdekli, hogy egy pasi, hogy néz ki, volt már vékony, duci és nagyon izmos párja is, a lényeg szerinte, hogy jókat tudjanak beszélgetni és a férfinak megfelelő humora legyen.

Liptai Claudia egy rövid, exkluzív videóval jelentkezett be, amiben kifejtette, hogy szerinte mi a fontos egy férfiban.

„Nagyon sokféle fiú lesz ebben a műsorban. Andival egyébként nagyon hasonlóan gondolkodtunk arról, hogy ki az, aki szerintünk jóképű, de egyértelmű, hogy az értelem az nagyon sokat számít” – kezdte Liptai Claudia.

A műsorvezető egyetértett Tápai Andival abban, hogy a humor az egyik legfontosabb a társkereséskor.

Ha egy pasinak van humora, akkor minden van”

– jelentette ki.

Hozzátette, hogy egy humoros férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél és ezt gyakran ki is használják a férfiak.

„A magabiztosság is fontos, de nem az álmagabiztosság, amikor valaki nyolc szekrény nagyságúra gyúrja ki magát, de közben egyébként meg egy picike emberke. Nekem az nem jön be” – jegyezte meg a műsorvezető.

A villába beköltöző szingli és svindli srácok a ma esti adásban meg is csillogtathatják humorukat, hiszen az új részben standupolniuk kell majd, hogy lenyűgözzék Andit. Az első részletek alapján azonban a fiúk nem éreztek rá Liptai Claudia humorára, az viszont majd csak az esti adásból derül, ki, hogy valakinek sikerült-e megfognia fellépésével Andit.

(Borítókép: Liptai Claudia. Fotó: Viasat 3)